jomenvisst


Min tatuering kliar.

Jag har haft skola idag! Egentligen är den gruppen som jag går i för svår för mig, men grejen är att det finns bara en att välja mellan. Alla andra grupper har lagts ner. Jag förstår väl kanske 3/4 av vad läraren säger, ibland mindre, han pratar ju med oss som om vi vore infödda fransmän liksom. I min grupp är det 9 st, varav de flesta har varit här i Frankrike sedan augusti förra året. En är 46 år och har bott här i 4 år. Man ba jaa...men men, det funkar ändå! Jag lär mig nog mkt omedvetet!!

Kul är iaf att jag träffat alla mina tyska vänner genom skolan, bl a Alisa som jag är bäst kompis med. Vi samåker ju varje gång. Idag satt vi o skrattade "diskret" hela lektionen, åt t.ex Angela, den 46-åriga tyskan, som tuggar tuggummi som en ko.

Första dagen sedan the return från Sverige har gått bra, jag har överlevt och mer därtill! Det är faktiskt absolut helt okej att vara tillbaka =)

Talk to you soon

Love//

fanny

Johannas inköp på Maxi, en "Oskar" till Nella, hennes hund. Själv köpte jag mer mogna grejer, typ hårfärg och glass.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Svärje i mitt järta


Tjo, nu sitter jag här i Fillinges igen, herregud vad dagarna i Sverige gick fort! Men kul var det verkligen! Måste säga att jag fick lite panik där på söndagskvällen över att jag inte ville åka tillbaka men när jag väl kom fram och träffade Baptiste och Juliette igen så kändes det genast mycket bättre. Hur kan något som ibland är så sjukt irriterande vara så fint?

Pappa hämtade mig på Arlanda kl 10 i onsdags och vi pratade hela vägen hem non stop. Jag var ju tvungen att berätta allting som hänt och han var tvungen att uppdatera mig om allt som hänt hemma. Och det var superkul att träffa Felix och mamma med! Som sagt, hur kan något som ibland är så sjukt irriterande vara så fint?

På torsdagen vid halv elva träffade jag mitt hjärta Johanna =) Egentligen började vår dag kl 8.00 på msn för ingen av oss kunde sova. Fast det var inte så konstigt, för jag skulle ju göra min första tatuering kl 11.00 moahaa. Herregud vilken klump i magen jag hade...men det var inte så farligt faktiskt. Blev en G-klav med tre noter bredvid på högra vristen. Ska lägga upp en bild om ett litet tag! Efter den pärsen var det dags för nästa! Johanna skulle ta hål i tungan. Men tyvärr  var inte piercaren där så det fick bli på fredagen ist. Asså fatta vad vi har varit modiga Johanna, båda var nervösa som få typ 3 dygn innan, men vi gjorde det!! Jag är så himla nöjd. Resten av dagen spenderades på Spicey Hot, i affärer, på Hälla, där vi köpte hårfärg, hemma hos Johanna där vi färgade, och sen hemma hos Sara där vi åt middag med Malin B också!
Sjukt mysigt!

Hela torsdagen var jag med gurkan Malin =) Som jag har saknat vår humor haha..jag säger bara klubban, så sjukt tråkigt men ändå så fruktansvärt kul!  Dagen började med att vi åkte med Skalman, (malins kanin) till veterinären =P Det visade sig till slut att han hade HALSINFEKTION haha, så det var därför han inte ätit någonting.
Resten av dagen spenderades på stan, vi träffade även johanna som gjorde tungan, well done! Och jag kan ju också meddela att jag på 2 dagar köpte 5 (FEM!) par skor. Egentligen borde jag inte skriva det här för ärligt talat så skäms jag lite..men wtf, jag är helt säker på att jag kommer använda alla =) (borde väl vara en förutsättning haha)

Okej, moving on. På lördagen gjorde jag Högskoleprovet, lika svårt som det brukar vara. På kvällen var det PARTY hos Malin, eftersom Malin och Sanna firade att de blivit 21 år asgamla. =). Efter en supergod middag blev det Konrad, musiken var lite sugig men tack vare sällskapet blev det en superkväll =D















Söndagen var jag först med Sara lite eftersom hon sovit över hos mig. Hon hade även glömt en klänning hos Malin så vi traskade dit, så jag fick även träffa Sanna och Malin en sista gång!  Resten av dagen spenderades med familjen, en promenad på Björnön, packning etc. Vi kollade även på bilder från Frankrike.

Okej det här blev ett lååångt inlägg, jag ska försöka skriva lite oftare och kortare!

Och så vill jag säga att jag har VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER, vill att ni ska veta det.

Love//

fanny

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

HHHHHHHEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ


VILL BARA SÄGA ATT MIN DATOR FUNKAR IGEN SÅ NU SKA JAG SKRIVA ASMYCKET.

Jag har ju levt över 1 månad utan dator, och det har funkat förvånansvärt bra faktiskt. Har vart liite smått uttråkad ibland, och det har varit väldig tur att jag haft Twilight-böckerna att läsa. Jag har läst 8 böcker (varav 4 är typ 4-5 cm tjocka) på 3 månader, det är bra.

Så vad har jag gjort under min månad i exil..? Jag har åkt snöskoter. Åkt skidor (lite iaf, jag har kommit på att skidor inte alls är min grej, det är roligare med pulka) Jag har druckit 123 kaffe på Starbucks i Geneve. Jag har gått i skolan. Jag har hittat mitt eget smultronställe i Fillinges. Jag har suttit ute o solat på terassen och fått den fulaste brännan (som nu är borta). Jag har åkt med bilen till verkstaden igen eftersom ena vindrutetorkaren gick sönder mitt på motorvägen i spöregn. Jag har bakat chokladbollar. Jag har toppat ALLA låtar på Singstar Schlager. Jag har umgåtts med mina tyskor. Jag har umgåtts med mina svenskor. Jag har joggat en gång. Jag har tagit en massa bilder som jag ska lägga upp på facebook. Och i förrgår bakade jag en sockerkaka.

Jag har säkert gjort mer men kommer inte på nåt nu =)

OCH NUUUU sitter jag här hemma i Svärje!! Det är så himla kul o va här hemma igen så det finns inte. Även fast jag trivs superbra där, så är det no place like home. Och att få träffa mina älskade vänner igen, det är ju bara guld.

Idag ska jag vara med Johanna hela dagen och det ska bli SÅ KUL. Vi ska göra lite crazy saker som jag berättar sen..och på kvällen åker vi till älskade Sara för en mysig middag! Imorgon ska jag vara med Malin, SÅ KUL. Som sagt, kan det bli bättre?



I'M BACK

Love//

fanny

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()