Hem på besök :)


NUUU har jag bokat resa hem på besök i mars!! Närmare bestämt onsdag 25 mars - måndag 30 mars. Ska göra Högskoleprovet 28 mars så det blir trevligt att ha några dagar hemma när man ändå gjort sig besväret att komma hem haha :)

Och varför era surdolmar har ingen kommenterat på mitt förra inlägg om crottar och gaser??? Va Va VA?
Det som jag tyckte var så roligt. Kaaaan ju va för att ni inte läst det än, what do I know.

 Soov så gott pussungar, nu ska jag kolla klart på vad Danny Ocean och hans gäng har i kikarn...i Ocean's eleven. Råna tre kasinon, herregud, kanske är lite magstarkt.

// fancy fanny





Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: älsklings sara

WIIIHOOOO det står redan med STORA fastklistrade bokstäver i min fina agenda:)haha palla kommentera det, så extremt roooligt var det inte..bara att hon sa att hon var en bajskorv iofs..;) intressant att du börjar kalla oss för surdolmar något nytt?? slopar du surballe? sourpuppy? JUCK JUCK

Postat av: Jenny

Å vad kul att du kommer hem då :) Hoppas ja kan träffa dig någon dag då :). saknar dig.. Och tack för alla fina kommentarer du skriver till mig. Det är bara de att allt känns så ensamt utan honom. Den dagen ja får se honom och kan vara med honom den dagen kommer ja bli så otroligt glad. Men den här smärtan och bara sitta hemma och inte ens knappt kan prata med han för att han inte vill prata för ofta. Det gör så ont :( Hoppas du har de bra där borta=)

Postat av: J o h a n n a *

FANNY, jag trodde jag kommenterade det här, men de gjorde jag tydligen inte. eller så har du raderar det. jag tänkte i alla fall om när du kommer hem, har tid och lust? Om du ville gå och klippa dig (INTE KLIPPSTUGAN) och sen typ ha lite spa kväll med ansiktsmask osv? Det skulle vara mysmys! Kanske kan boka tid på WOW? där jag klippte kort, och malin bliev brunhårig och de???



Nu har jag kommenterat så nu vet jag det och OM du raderar den(vilket jag bestämt tror att du måste gjort, för så vimsig kan jag inte vara...) så VET jag att jag i alla fall skrivit.



okej, de va vimsigt. Ha de bäst. puss&hugs


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback