Ångest.


Ångest. Hur kan det vara så att allt kan hänga på en sekund? En sekund av ouppmärksamhet. En sekund då reaktionsförmågan inte är på topp. En sekund som leder till ångest och kamp mot tårar. En sekund som resulterar i förlust av flera tusen kronor. En sekund. Ångest.

Det verkar som det blir en ganska dyr historia det här med bilen. Christoffer sa nu att det kan kosta upp emot 1000 euro, runt 10.000 kr eftersom det behövs så många nya delar. Ska prata med pappa ikväll om försäkring, för Christoffer och Raphaelle vill inte ta det på sin försäkring eftersom det redan har krockat ett par gånger och i och med det förlorar poäng eller liknande...till slut kan de bli utkastade från försäkringsbolaget tydligen. Så vi måste ta det på min försäkring. Hoppas för in i helvete att den täcker.

Att en sekund kan ändra så mycket. Även fast detta inte är superallvarligt som det skulle varit med t. ex ett dödsfall eller liknande, så känns det i alla fall jävligt jobbigt att ha fått den insikten att en sekund kan ändra allt. Vad det än gäller. Krocka med bilen, glömma blåsa ut ljusen, halka från en klippa. En sekund som kan förändra ens liv.

Ta vara på dina sekunder och ha ingen ångest i onödan. Den kan komma ändå med vilken sekund som helst...

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: J o h a n n a *

ojojoj :S det lät ju mindre kul!



Hoppas det löser sig med försäkring och allt! Om du inte varit så långt bort hade jag tvingat med dig och göra nå kul eller nåt! hehe :P Men de får vänta tills mars. inte långt kvar nu ;)



<3

Postat av: Jenny

Vad tråkigt det där lät inte alls bra =/ Hoppas de löser sig. Tack att du finns här och ställer upp för mig. Du har helt rätt i det du säger. Ja förstår precis vad du menar. Hoppas att ja en vacker dag kan känna att ja trivs med mig själv..Tack för allt <3

Postat av: Lovisa

Gumman... stackare! Hoppas verkligen och tror att det kommer lösa sig i slutändan, det gör det alltid.



Vi hörs snart igen!



Lycka till! Pusskram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback