Hej vanner


Jahapp, sag mig AR det mojligt att ha mer otur an mig just nu? Nu har min dator namligen crashat... FORHOPPNINGSVIS kommer den funka igen om en vecka eller sa da min pappa har skickat ner recovery-skivan..

Kan dock meddela att bilfan funkar igen!!! Om jag inte haft bilen hade jag dott. Men nu vet ni iaf att jag lever och har det anda forvanansvart bra utan "mitt liv". Inte for att jag saknar er mindre pa nagot satt, verkligen inte!

Nu orkar jag inte skriva nat mer, orkar inte leta efter varenda bokstav i en kvart typ :P

100000000 kramar fran the lonely wanderer, som alltid klarar sig aven i de tyngsta kriserna =)

I`m a survivor

Love//

fanny

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

hahahaha


Pratar med Johanna på msn, om att göra tatuering och näspiercing, något jag är väldigt sugen på att göra!
Så här blev en del av konversationen:

Fanny  säger:

hallå nu blev jag suuupersugen på tattoo

Fanny  säger:

och supersugen på att ta hål i näsan

J o h a n n a *    Never look back, skickat 2009-02-11 21:34:

HAHA GÖRT!

Fanny  säger:

jag har kollar lite och det finns ställen i v-ås där de har en speciellt bra godkänd teknik, med bra stål o grejer etc

Fanny  säger:

fast jag snorar ganska mycket.. tror du det gör nåt?

 

 EN HALVTIMME SENARE:

 

Fanny säger:

HAhAHAHAHAHAHAHA hörde du vad jag skrev eller??? Jag snorar mycket så jag kanske inte kan ta hål hahaha

 

      J o h a n n a *    Never look back:
      HAHAHAHHHAHA, det reagerade jag inte ens på!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nya skor och ny väska


Igår var jag med barnens mormor och morfar och barnen i Annecy. Först åt vi på en restaurang som hade buffé kan man säga, man fick ta hur mkt man ville fast man var tvungen att betala för allt, alltså man kunde ta 4 olika tårtor men man fick betala 2 euro för varje. Men det fanns huuuuur mycket som helst, verkligen gott med! Dit måste jag igen! Och att restaurangen låg i samma byggnad som LaFayette gjorde ju inte saken sämre.

Efter det gick barnen och morföräldrarna på bio och jag fick lite tid för mig själv i stan. Jag älskar verkligen Annecy! Jättebra shopping verkligen, bättre än i Nice nästan. I Nice var det så många små och dyra affärer, t.ex Guess där ett vitt linne kostar typ 500:- No no, funkar inte i min ekonomi!

Jag handlade lite med :) På H&M så hade alla H&Ms i Frankrike 20% rabatt på valfri vara för alla kunder! Så jag passade på att köpa en väska som jag annars skulle beställt på Online-shopen. Jättefin! Och sen köpte jag även ett par NEONROSA låga converse som jag har gått o sneglat på varenda gång jag varit i Annecy. Men nu slog jag till, även fast det är en sjukt extrem färg haha...men det var ju rea desutom =)

Idag har jag segat hemma hela dagen, jag hade tänkt att plugga matte men började först kl 18, vilket känns SJUKT bra haha...inte. Under dagen har jag kollat på Pride and Prejudice (för övrigt helt klart en av mina favoritfilmer, ge mig Mr Darcy..), pratat med Johanna i typ 4 h säkert haha, dammsugit och städat lite etc..

Barnen har vart i La Clusaz med mormorn hela dagen, superskönt!! Så det har varit 2 bra dagar! Får se vad som händer imorgon, har inte så stor koll..

Kramar till er//

fanny

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Stort och smått.


Livet består av små och stora beslut. Att välja om man ska ha vita eller svarta skor är ett stort. Tror jag skjuter upp det stora valet till ikväll. Eller iaf innan 15 februari eftersom då går 25% rabatten på H&M shop online ut.


Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Sicilien


Gud vad jag saknar veckan på Sicilien just nu!!! Kollar alltid på de bilderna när jag känner mig lite nere. Det var verkligen en av de bästa veckorna i hela mitt liv!

Sanna och Sara, tack för att NI gjorde det till den bästa veckan ever. Kunde inte blivit bättre. Kärlek <3















Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Kommer ni ihåg? :)


*Lunchrast, måndag. Alla sitter tysta kring långbordet mitt i matsalen. Det är ju kemi med påke direkt efter maten så det är förståeligt att alla är deprimerade. Någon plockar upp en ensam ärta med gaffeln. Någon lånar ut extra servetter till Sara. Andra sitter och gör sitt bästa för att transferera sig bort till skoldagens slut. Då, helt plötsligt, hörs ett ljud av aldrig skådat slag.

"SIMPLY THE BEST!! BETTER THAN AAALL THE REST!!"

*alla tittar upp från kalopsen på deras tallrikar, tvingas med våld tillbaka från drömmen om skoldagens slut, och stirrar på Sophia Nosko, hon är väl inte döende?*

"Aa men herreGUUD, förlåt!!"

*Fanny med andra glömmer bort både kalopsen och kommande kemilektion, tittar på Sophia Nosko och asgarvar. Skrattar som om de för första gången upptäckt att man kan skratta. HAHAHAHA....continue until fade..*

 

 

Minnen, minnen...ett av många som man aldrig glömmer. Första höstterminen i gymnasiet. haha..jag ler.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

If I could catch a rainbow


If I could catch a rainbow
I would do it just for you
And share with you it's beauty
on the days your feeling blue.

If I could build a mountain
you could call your very own
A place to find serenity
A place to be alone

If I could take your troubles
I would toss them in the sea
But all these things I'm finding
Are impossible for me

I cannot build a mountain
Or catch a rainbow fair
But let me be what I know best -
A friend that's always there









Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Värt att tänka på..



Sometimes we need to stop analyzing the past,

stop planning the future,

stop figuring out precisely how we feel,

stop deciding exactly what we want,

and just see what happens.



Skönt det låter...tror jag ska testa det..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jaså?


Nu har barnen 2 veckors lov. TVÅ VECKOR!!! Jag kommer dö. haha. Baptiste kommer åka skidor med skidklubben nästan varenda dag!

Och det som gör det hela sämre är att Christoffer är borta och jobbar i Italien under hela veckan så vi har bara en bil, som jag inte får köra. Tur då att mormor och morfar finns..
Men iaf, i torsdags natt kom det hit 3 stycken killar som C ska arbeta med i Italien. De hade bilat ner hit ända från Åre och frågade om de kunde få stanna här en natt så kunde de och C åka till Italien tillsammans.

Jag satt o pratade med dem en del under fredagen eftersom de inte skulle åka förrän på kvällen sen. De var assköna haha =) Fast vi kom aldrig in på vad de hade för roll i arbetet. R berättade för mig efter att de hade åkt att en av dem hade tydligen vunnit flera världsmästerskap i Ski freestyle eller vad det hette, det är iaf den mest extrema skidsporten och hans roll i teamet var som modell, och det för Peak Performance. Jaha jaså?? Och här har jag suttit och pratat om hur mycket träningsverk jag fick när jag åkte senast och att jag aldrig ska åka igen typ. haha.

Nu ska vi åka till La Clusaz och kanske bada i swimmingpoolen. Hellre det än att åka skridskor!

Kram//

fanny

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Så här ligger det till med bilen for now


Okej, min försäkring täcker inte bilens skador. Christoffers och Raphaelles försäkring täcker inte heller eftersom reparationskostnaden kostar mer än vad bilen är värd!  C och R tycker det är för mycket pengar att lägga på den där gamla bilen vilket jag också tycker. Så de sa att vi skulle kunna göra så att vi låter bilen stå och att vi bara har två bilar under tiden jag är kvar, alltså att jag kan få låna Touranen om jag frågar (kan ju inte låna saaben eftersom det är R:s företagsbil).
Men shit, jag måste alltså då verkligen planera mina veckor vad jag ska göra och fråga när C ska ha bilen och om jag får låna den. Ingen spontanfika i Geneve typ. Kul.

Men jag sa att jag kommer ju känna mig helt trapped här i Fillinges...och det är ju asdrygt om jag varje gång måste fråga om jag får låna bilen. Grejen är såhär att egentligen är det inte så mycket på bilen som är skadat, egentligen är det bara nån katalysatorgrej som är sönder, vilket skulle gå på ca 300 euro istället för 1000. Meeen eftersom bilen är så jävla sönderrostad undertill är risken stor att om vi tar bort den trasiga delen, att allt annat som håller ihop med den följer med "i fallet" så att säga. Så egentligen, om jag hade kört en fräsch bil som inte var sönderrostad, hade det inte kostat så här mycket.

Så, ett förslag som är worth a try, är att vi provar och ser om det funkar att enbart byta den trasiga delen och hoppas på det bästa att det håller. Vi ska åka till verkstaden på måndag tror jag och kolla det. Jag hoppas verkligen att det kommer fungera. C och R sa att vi iaf ska dela på kostnaden så det var ju jättebra.

Jag säger det, EN SEKUND av ouppmärksamhet. Sucks.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

hello friends


Ja igår efter jag fått mitt ångestanfall följde jag med Raphaelle till Annecy eftersom hon hade ett möte där. Gick runt och kollade lite, Annecy är verkliegn en fin stad! Och jag hittade sjuuuukt snygga converse, 2 par som jag måste ha. Seriöst. Köpte några frimärken och postade födelsdagskort till mamma som fyller år snart. Jag hittade även en bokaffär som checkade in och de hade Twilight på engelska!!! Så jag köpte den miihii =D Min dag blev lite räddad.

Efter en liten tur på stan mötte jag upp Raphaelle på stationen som jag hittade efter ett tag, och vi åkte till verkstaden där deras andra bil var på reparation. Raphaelle är ju gravid som sagt, och mådde ganska illa sa hon, så efter vi hämtat bilen ville hon köpa en cola som är ganska bra för magen. Så hon körde saaben, jag den andra bilen och vi åkte till ett snabbmatställe a la Donken och beställde i driven. Men mellan stället där man beställer och luckan där man får maten stannade Raphaelle bilen, öppnade dörren och sprang ut och hängde sig över ett par buskar som stod där lika passande som att någon lika gärna kunde planterat de där för att man ska kunna spy. Usch jag led med henne!!
Men aa, hem kom vi iaf till slut..

På kvällen pratade jag med älskade sanna på skype!!! Verkligen urmysigt att prata med dig, vad som än hänt så är du alltid glad och får en på bra humör med alla dina historier som mer eller mindre har en poäng. =D

Ja, jag ska väl berätta om min dag idag med men det gör jag nog ikväll...man vet aldrig om det händer något nytt..plus att jag inte orkar skriva hahaha =D

Bara så ni vet så saknar jag er där hemma. Jag lovar att jag är med er även fast jag inte riktigt är där fysiskt ;)

Always//

fancy

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hmm


"Jag skulle aldrig vara ihop med en man som är farlig."

Citat från Alexandra Fouganthine, gift med Juha Valjakkala, dömd trippelmördare.

Dagens.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ångest.


Ångest. Hur kan det vara så att allt kan hänga på en sekund? En sekund av ouppmärksamhet. En sekund då reaktionsförmågan inte är på topp. En sekund som leder till ångest och kamp mot tårar. En sekund som resulterar i förlust av flera tusen kronor. En sekund. Ångest.

Det verkar som det blir en ganska dyr historia det här med bilen. Christoffer sa nu att det kan kosta upp emot 1000 euro, runt 10.000 kr eftersom det behövs så många nya delar. Ska prata med pappa ikväll om försäkring, för Christoffer och Raphaelle vill inte ta det på sin försäkring eftersom det redan har krockat ett par gånger och i och med det förlorar poäng eller liknande...till slut kan de bli utkastade från försäkringsbolaget tydligen. Så vi måste ta det på min försäkring. Hoppas för in i helvete att den täcker.

Att en sekund kan ändra så mycket. Även fast detta inte är superallvarligt som det skulle varit med t. ex ett dödsfall eller liknande, så känns det i alla fall jävligt jobbigt att ha fått den insikten att en sekund kan ändra allt. Vad det än gäller. Krocka med bilen, glömma blåsa ut ljusen, halka från en klippa. En sekund som kan förändra ens liv.

Ta vara på dina sekunder och ha ingen ångest i onödan. Den kan komma ändå med vilken sekund som helst...

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Venus and Mars


Venus/Mars, Plus/minus, varmt/kallt, smart/dum, kvinna/man.
Ibland undrar man vad som egentligen rör sig i männens huvud. Eller rättare sagt, OM det rör sig. Just nu känner jag mig bara så trött på det, jag har bestämt mig att jag ska lyssna på mig ett tag, vara med mig, göra det jag vill och vara med människor som faktiskt är glada för min skull att jag har kommit till denna insikt.

I alla fall. Killar. Dessa högst intressanta varelser med påstått lika hög IQ-nivå som motsatta könet gör ju verkligen världen till ett mycket intressantare ställe. Och jag har ju haft min beskärda del av upplevelser som har gjort att jag för tillfället är högst tveksam till om det finns någon normal kille som man kan lita på i alla väder och som verkligen älskar mig bara för att jag är jag. If you're out there, please show yourself soon cause I'm loosing faith here..

Jag förlorar inte bara mitt faith pga egna erfarenheter utan även pga andras som har upplevt saker som påminner om mina. Bra människor som förtjänar mer och hell of a lot better. Ibland undrar jag om vissa killar är lite allmänt retarded, eller om de bara inte give a shit. Detta stör jag mig på, för jag kan verkligen inte förstå hur de tänker. Men hey, killar har ju inte Y-kromosomen utan anledning. Vi är olika, venus och mars är olika. Men sen när är olika lika med retarded?

Då jag inte ens är i närheten av att ha träffat alla killar i universum, ber jag om ursäkt till er jag inte känner för att jag säger att Y-kromosomen är retarded. Ledsen, men nu snackar vi erfarenheter här, inte vetenskap. (okej, näst intill vetenskap, fast det är ju bara min åsikt).

Senast idag pratade jag med min kära vän Malin och hon återkom hela tiden med slagordet "killar är svin" haha..men jag kan lova er alla, att vi inte skulle säga en sån sak utan att ha viss bakgrund till det. =) Men denna konversation fick mig att skratta så pass att tårarna kom ;D

Fanny säger:

har du nån kontakt med XX då?

Malin säger:

njaa inte mycke

Malin säger:

han är ju också ett svin.

Fanny säger:

Schwine

Malin säger:

ja men jag säger ju det, killar är svin

 

 

Malin säger:

XX skrev till mig på facebook om allt o inget...sökte kontakt i skolan osv...sen lägger en tjej upp en bild på ett apelsinträd o taggar honom som en apelsin, fett sur är jag

 

Fanny  säger:

HAHAHAHAHAHAHHAHA

Malin säger:

man blir iaf paranoid av att sitta ensam

Malin säger:

haha

Fanny  säger:

hahaha malin you made my day HAHAHA

Fanny  säger:

seriöst sitter här o gråter hahaha

Malin säger:

ja men liksom fattar du?? ett jävla apelsinträd

Malin säger:

jag blir avundsjuk på ett apelsinträd

Malin säger:

haha

Malin säger:

jag vill oxå va en apelsin isåfall

Malin säger:

ett jävla apelsinträd...ojojoj, vart är jag på väg haha...men iaf poängen...jag får inget grepp om honom

Fanny  säger:

mm nämen jag förstår

Malin säger:

SÅ jag har lagt ner killar helt...bara därför satt jag bredvid snyggaste idag på en föreläsning

 

 

 

What can I say...

Att vara kvinna är en svår sak eftersom det till så stor del handlar om att handskas med män.

 

Dagens fundering, hope you liked it.

 

// fanny

 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

It's an order!


The curious case of Benjamin Button - SE DEN NU.

Fruktansvärt jävla bra film som sätter ord på meningen med livet och tankarna på högvarv. Vet inte var jag ska börja att förklara så jag sätter punkt där. Men jag kan säga att aldrig har jag varit mer säker på att Brad Pitt är den bästa skådespelaren of our time samt att denna film är den jag känt igen mig mest i av alla jag någonsin sett och då har jag sett många. Se den.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

wasting money


Hey, säg till om någon vill dela frakt från H&M online????

Dessa skor till sommaren, I'm in löööv.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Idag


Hmm det har inte hänt särskilt mycket faktiskt. Sov till kl 9, kl 10 gick jag ut i köket o åt frukost...efter det åkte jag till Super-U och handlade mat. Sen hämta ungarna för lunchen.. och jag försökte även ringa till Bemanningstjänst för jag vill jobba på Björkbacken under sommaren eftersom jag tjänar mycket mer där än på Max, plus att jag har mer regelbundna tider. Men nope..väntade i telefonkö i 10 min och la sen på..ringde igen efter vi ätit och kom fram efter 8 min typ! De verkar ha haft fullt upp idag! Men det fixade sig, nu står jag iaf med på listan om att jag vill jobba båda perioderna 75% helst (100% funkar väl också men helst inte). Hoppas det går igenom. Visst att Max är mycket roligare men om man tänker praktiskt är Björkbacken bättre.

Efter att ha lämnat ungarna i skolan igen åkte jag till Annemasse för att ha min lektion. Och ja..jag fattar mer  och mer faktiskt, tur att det går åt rätt håll! På fredag ska vi tydligen ta med oss frukost haha..så vi får se vad det blir ;)

Annars nä...inte mycket nytt just nu, men kl är bara halv sex, det kan hända mycket innan kl slår 12 =)

Kram fran fanny, som insett att hon skrivit ett relativt tråkigt blogginlägg =P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SARA 20 ÅR


I söndags, den 1 februari 2009 fyllde min älskade fiskorv 20 år. Hoppas du hade en underbar dag sweet, önskar att jag verkligen kunnat vara där och fira med dig! Men du känner säkert värmen från mitt hjärta till ditt hjärta. Som alltid <3

10000 röda rosor vill jag skänka dig, men just nu blir det bara ett blogginlägg :) LOVE YOU min vän.





Jag bara ÄLSKAR denna bild =D


HAHAHA och denna med =P Från klassfesten!


Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Pyssel


Nu har vi bakat chokladbollar och gjort apelsinjuice =D Juliette är ju hemma från skolan idag pga att lärarna strejkar...TYPISKT frankrike. Men mmm, va goda chokladbollarna var =)











Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

seg


Hmmm, idag är jag verkligen seg känner jag. Vill typ inte göra nånting..inte deppig liksom, men bara seg och trött.

Helgen var iaf supertrevlig! I lördags åkte jag skidor för första gången på 5 år, det känns i vaderna idag kan jag säga!!
På lördagskvällen åkte jag hem till Alisa där också Maria och Louise var..Alisa hade FF så det var hääärligt. Vi åt hemmagjord pizza och tänkte kolla in ett uteställe i Fillinges! Och tell me about it att jag vart förvånad över att det fanns ett uteställe här. Tyvärr var det 30-årsgräns hahaha...så vi drog till ett annat ställe ganska nära, där vi var verkligen de första som gick in...då var kl 00.00. Folket här går inte ut förrän runt ett/två på natten. Niky'z som det hette var iaf superfint, verkligen classy (och ja jag blev lite förvånad faktiskt haha).
Först när vi kom in satte vi oss vid ett bord, men då kom en bartender och sa att om ni ska sitta här måste ni köpa en flaska med ex. vodka för 95 euro. NITTIOFEM EURO är du dum i huvet eller....???? Det gjorde vi självklart inte..
Drog hem vid ett kanske haha..jag var helt slut efter min skiddag och sen direkt hem till Alisa från det =P Så vi åkte alla hem till Alisa och kollade på en film. Det var iaf supertrevligt!! Och det funkar bra med frengelskan... =D

Igår åkte ju familjen till kyrkan som vanligt så jag hade hela huset för mig själv ett tag innan jag drog till Geneve och fikade med tyskorna. Sjukt skönt måste jag säga...att va helt själv och kunna slappna av och veta att ingen kommer springa in på rummet när som helst..
När vi kom till Geneve gick vi till Starbucks! Mycket trevligt men hur mkt folk som helst eftersom det var söndag och inget annat har öppet då. Very nice och very gott.

Jahapp, nu ska jag fixa lunch åt de små liven...Raphaelle och Christoffer ska på lunch med hennes föräldrar.

Sega kramar från mig :)

// fanny

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()