Haha.


Kollade in Aftonbladet.se och hittade en rolig artikel som handlar om att Vägverket inte tillåter vissa registreringskyltar för att dom kan "väcka anstöt".

Den här till synes så oskyldiga skylten blev förbjuden:













Men TÄNK då om man har den bilen bakom sig och kollar i backspegeln (och läser registreringskylten som man så ofta gör..) Då blir det ju lite knasigt kanske.



Haha. Kul, tycker jag. Den skylten skulle jag ha tillåtit. :)

Peace

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jobb


Idag jobbade jag från 11.30 till typ halv nio. Fyfan va segt det är ibland asså, kan folk bara sluta äta FOR FIVE MINUTES så man hinner pissa?? Och alla är så sega, om de ska ha en maxbox säger de bara "Jag ska ha en box" Jahaa??? vafan ska du ha i den då?? "Hamburgare, cheeseburgare eller nuggets?" DAH. Alla är bara allmänt sega, speciellt när jag stått i kassan i typ fyra timmar i sträck utan rast. Eller är det kanske bara jag som är trött och irriterad på allt och alla?
Haha. Ja, herregud vilka problem man kan ha.



Dagens roligaste tillfällen:

1. En kvinna stod och babblade om Jalapeno som hon skulle ha. Jag tänkte ba WTF? vadå jalapeno haha? Trodde att hon kanske menade att hon skulle ha chili eller nåt på sin burgare eftersom hon hade en specialbeställning (ja jag var lite väl trött för att tänka längre=)
Och sen när hon fått all mat, så sa hon "Jaha men var är de där jalapeno-grejerna?
Jag: "Vadå jalapeno??
Hon: ja men dom där jalapeno-bollarna!
Hon menade alltså chili cheese....DAH.

2. En kille kom och skulle betala "TORGINAL". Jag: "Okej, du ska ha orignal alltså, var det ett eller två mål?"
Han: "TORGINAL" Jag: Ehm, ja asså TVÅ original?" Han: "TORGINAL" Jag slog in två original och han reagerade inte på priset så det var nog rätt.

3. Både jag och Oscar hade kassa. Det var inte många kunder just då, och så kom det in en stor kille, som vi, pga av alla fördomar man har i samhället, hade stora förhoppningar på att kunna tjäna lite merförsäljning (alltså typ dipsåser, plusmeny etc.) Så vi småbråkade lite om vem som skulle få honom. Som vanligt så vann jag, och han kom till min kassa. Jag står där och förbereder mig för värsta beställningen och så säger han: "Ett minimål tack"
Do I need to say more än att vi fick oss ett gott skratt.

4. Andreas blev inlåst i frysen HAHAHAHA. Och skyllde sen PÅ MIG när han kom ut därifrån haha. Jag som var lika oskyldig som Jalapenosarna jag höll på o lägga i en påse. Jag tror faktiskt det var Lotta för hon såg så skenhelig ut hahaha...och jag tror nog att det var omedvetet från hennes sida =) Eller jag hoppas haha.

Aaa det var en rolig dag=D Men usch en till sådan låång dag väntar imorgon, life's a bitch. Tur att man tjänar pengar på det. :)

Over and out// Fancy

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nice


Har precis gjort det första fysikprovet, och jag tror det har gått ganska bra faktiskt! Svarade på alla frågor, förutom den sista där jag gjorde typ halva. Det var en fråga med anknytning till en tidigare laboration och om jag bara kollat igenom labb-pappret innan provet hade jag klarat hela...SUCK kom inte ihåg allt vad det var man skulle göra.
Och på den näst sista så kom jag halvvägs och sen tog det tvärstopp...jag gick  vidare för att sen när det var 5 minuter kvar gå tillbaka och kolla igenom den igen och då, som en blixt från en klar himmel, föll allt på plats!! Så jävla skönt när sånt händer.

Så ja, jag får tillbaka det nästa fredag troligtvis. Visst att det kändes bra, men jag ska ju inte säga nåt egentligen förrän jag fått tillbaka det. Men det skadar ju inte att vara glad en vecka iaf haha...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Damn



Var duktig och lagade middag ikväll till pappa och Felix. Lax med potatis, hollandaisås och sallad :)
Och det vart ju lyckat, förutom att Felix inte äter fisk, och att pappa, som svar på hur det smakade sa; "Jaa, asså det går ju att äta iallafall."

HAHAHA TACK, tack för den =P Och där POOF gick mina mästerkocksdrömmar i kras.
Kan ju trösta mig med att jag är en KILLER på prinskorv och 3-minuters nudlar.

Over and out

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tid


Nu i morse när jag satt med mackan i handen och läste VLT fastnade jag för en artikel som handlade om göteborgsbranden vid Backaplan, ni vet den där anlagda diskoteksbranden som tog 63 människors liv.

Det var 10 år sedan.

10 jävla år sen!! Jag kommer ihåg det som igår när bilderna visades på TVn och man kunde läsa om det i landets alla dagstidningar. Kommer ihåg det som om det var igår. Det var 10 år sedan. Det känns fullkomligt overkligt. Och då kommer tankar som " Herregud, vad har jag gjort under dessa 10 år? Det är förfan halva min livstid. Kommer följande 10 år gå lika snabbt? Vad gör jag egentligen med mitt liv? Och vad har jag gjort?" Tänkare som jag är..

Tiden går så sjukt fort. Eller gör den verkligen det? Jag menar, tio år är ändå 10 år, 120 månader, 520 veckor, 3640 dagar, 87360 timmar, 5241600 minuter och 314496000 sekunder. Men asså, låter inte 314496000 sekunder lite väl lite??
Usch, nu stressar jag upp mig själv i onödan känns det som. Men den där artikeln, egentligen som vilken annan artikel som helst, har fått mig att tänka på hur man faktiskt utnyttjar den tid man fått. Jag menar verkligen inte att man ska vara på topp jämt, att alltid se allt positivt, att alltid vara på bra humör och att alltid vara stark. För det är OKEJ att någon gång fälla tårar, att någon gång luta sig mot någon annans axel i hopp om tröst, att någon gång bara vara jävligt sur utan anledning. Det är okej. Det viktigaste är dock att man har den inre styrkan att gå vidare, att leva sitt liv, att LEVA de X antal sekunder man tilldelats. Personligen tror jag att många människor hindras av sin rädsla för det nya, okända, annat än de yttre faktorer man så gärna vill skylla på. För det är det mest bekväma, att skylla på andra människor när man mår dåligt själv. För det är fruktansvärt energikrävande att gå in i sig själv och ta tag i det verkliga problemet, men det är oftast, näst intill alltid, där problemet sitter.

Och även fast jag kommit till den insikten att allt, eller det mesta, bottnar i en själv (både gott och ont) så kan jag finna det svårt ibland att leva upp till sanningen, det jag kommit till insikt om. För till saken hör att det är inte så svårt att komma till insikt, det svåra är att leva upp till det man tror på. You can talk the talk, but you gotta walk the walk to.

Nu har jag även kommit til insikt att jag om 88800 sekunder ska ha mitt första fysikprov, så jag borde sätta lite fart. Men fysik asså. Det är så logiskt, inte alls lika intressant som känslor, som inte har någon logik i sig what so ever. Men ja, så kanske det är lite av charmen med det hela..

                                         

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

<3

KÄRLEK. LOVE. Vad är det egentligen? Menar nu inte enbart kärleken mellan man/ kvinna (man/man, kvinna/kvinna) utan även den som finns mellan vänner. Kärlek in general. Ska det alltid behöva gå så långt att man, när man till slut har givit den andra personen sitt förtroende, rivit muren som alltid finns där till en början, tappar allt man byggt upp tillsammans? Är det bara en tidsfråga innan det händer? Man tror att man känner någon, att man har fått den på samma nivå som en själv, och sen ba POOF så blir allt noll, zero. Allt man byggt upp tillsammans, eller ja, allt man trodde man byggt upp tillsammans, är bara som bortblåst. Vågar man, efter en sån sak, ge någon sitt fulla förtroende igen? Är det värt det? Och om man nu väntar med att let it go, släppa på hämningarna, HUR länge ska man vänta innan man vet att man inte blir sårad/besviken?

 Även fast jag vill att den frågan ska ha ett svar så finns det inte, det vet jag. Man måste alltid räkna med att bli sårad, det finns ingen begränsad tidsperiod som säger att ja NU kan du inte bli besviken längre, för när det gäller kärlek på alla dess plan så finns inga skyddsnät. Man bara slänger sig ut i det okända och hoppas på att någon ska ta emot en i sin famn. Ibland tar en famn emot en men den visar sig vara fake och släpper efter ett tag. Och hur ska man då veta vilka famnar som är fake och vilka som inte är det? Det kan man inte veta. För det kärlek handlar om är att våga släppa taget, att våga satsa, att våga hoppas på att man inte hamnar i en fake-famn.
Och sådana har jag landat i ett par gånger, jag har äntligen släppt taget, men råkat hamna i en fake-famn. Ibland känns det mer, ibland mindre, men för varje gång tappar man litegrann av det förtroende man har att ta ur sitt hjärta och ge bort till någon annan. För det kommer inte tillbaka. Men man får hoppas att det alltid finns lite kvar att ge till nästa famn som tar emot en när man slänger sig ut i det okända. Kärlek. Vilken grej alltså.
Värre än Bungy jump, kan jag tänka mig.



                              


 

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Bonde söker fru och Fanny söker inspiration

Jaha då har en hel dag gått igen och jag har i stort sett haft fysikböckerna uppslagna och redo att läsas ur hela dagen. GREJEN ÄR, att jag faktiskt har jobbat en del! Känns bra känns bra. Provet är ju på tisdag så det är så lagom dags att börja räkna lite hrmf..Ska ju även bort under helgen så jag har ingen tid då.
Dock, måste jag säga att det känns lite smått segt sådär att plugga. Jag kör på den här metoden (på ett ungefär):

Räknar ett tal - går till kylskåpet för att se om det finns nåt gott, vilket det inte gör - sätter mig igen, räknar tre tal, fastnar på det fjärde, tappar lusten - går till kylskåpet för att se om det finns nåt gott, hittar inte något som verkar mer lockande denna gång - sätter mig, kollar om jag fått sms, vilket jag oftast inte har, känner efter om jag är kissnödig, kissar vid behov, räknar ett halvt tal, kommer på att jag behöver miniräknaren som jag av någon anledning tagit med mig på den långa vandringen till kylskåpet, hämtar den, räknar ut talet och får förhoppningsvis rätt svar.

Och så börjar det om. Jag tror det är detta som kallas studiecirkel?

Iallafall, om ca 45 minuter börjar mitt favoritprogram för tillfället - Bonde söker fru. Vet inte varför det är så kul egentligen. Kanske för att jag känner igen mig till viss del i alla bönderna. Hanna är i samma ålder, Per är bara lite allmänt akward, Peter...hmm peter känner jag väl inte igen mig i sådär väldans mycket, känner ingen dragning vare sig till det motsatta könet, eller stureplan. Magnus tycker jag att jag kan referera till på så sätt att han är lik Ben Affleck, som tidigare var gift med Jennifer Lopez. Och alla vet ju att jag är lika snygg som jLo. Haha=D



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Intelligent konversation mellan mig och sara kl. 00.37

Fanny  säger:

jaja we'll ssee när vi gifter oss

Fanny  säger:

än har vi väl några chanser kvar

Sara säger:

haha precis tänk om du blir kär i min man

Fanny  säger:

HAHAHAHA neeej sara.

Fanny  säger:

I dina MÄN, du vill ha polygamiförhållande, remember?

Sara säger:

hahahja det är ju så jävla många hetingar som vill ha mig så det är svårt att välja...så vill jag inte såra nån!

Fanny  säger:

hahahaha VA NOBELT av dig

Sara säger:

bäst att ta alla så man inte missar nåt heller

Fanny  säger:

haha så ska det låta

Fanny  säger:

vi gör så

Sara säger:

haha jeepp!

Fanny  säger:

och byts av ibland

Sara säger:

men nu ska kåtbocken sova! =)

Fanny  säger:

men hör av dig imrn då om du hänger med

Fanny  säger:

jag gick själv idag

Sara säger:

aha på core??

Fanny  säger:

nä medel kvart över sju, aaaaaaskul pass!!!!!

Sara säger:

fan smygtränar du för att låtsas komma ifatt??

Fanny  säger:

hahaha

Fanny  säger:

how did you know?

Sara säger:

nice try!

Sara säger:

men kommer allatid vara veking å fetingen! HAHA

Sara säger:

nerå

Fanny  säger:

du kallar mig FEEET

Sara säger:

neej veek

Fanny  säger:

fläsklägg

Sara säger:

HAHAHA

Fanny  säger:

FETINGEN skrev du

Sara säger:

ja du är  veking å jag FETING!

Sara säger:

(I MUSKLER)

Fanny  säger:

kommer du ihåg i sexan när jag sa "kom nu fläskis" och du blev helt crazy sur?

Fanny  säger:

HAHAHHA jahaa

Sara säger:

jepp å titta vad det lagt sig fint!  i proportioner!

Fanny  säger:

HAHHAHA

Fanny  säger:

du kallade mig tarzan

Fanny  säger:

då blev jag sur

Sara säger:

men det är bara att kämpa på! Kan skicka dig en motivationsbild på mig om du vill!

Sara säger:

HAHA

Sara säger:

tarzan, gjorde jag!!??

Fanny  säger:

HAHAHHAA

Fanny  säger:

JA

Fanny  säger:

kommer aldrig glömma

Sara säger:

haha den måste tagit hårt! för att den stämde????

Fanny  säger:

hahah nä den var helt obefogad

Fanny  säger:

fläskis däremot tycker jag var helt fördelaktigt

 

Fanny  säger:

NÄÄÄÄ

Sara säger:

haha egentligen skulle jag väl sagt spöke å frågat om du skulle vart det på konserten..men det räckte med atieno..

Fanny  säger:

HAHAHHAAAAAAAAAAAA

Fanny  säger:

"Ska du va pepparkaka?"

Fanny  säger:

så JÄVLA KLOCKRENT

Sara säger:

HAH ja man säger det som först poppar upp som man tycker passar in på utseendet!

Sara säger:

haha jag är KLOCKREN!!

Fanny  säger:

"nä jag ska va tomte."

Fanny  säger:

"Jaha" *sara vänder på klacken och går därifrån, gruvligt besviken*

Sara säger:

haha du skämdes va!!?

Fanny  säger:

hahahaha ja lite

Sara säger:

jag har verkligen förträngt det..

Fanny  säger:

som när vi var på besök i riksdagen och alla sprang o gömde sig bakom klädhängaren

Sara säger:

HAHAHA

Sara säger:

ja å du ba: "här är vi atieno!!!"

Fanny  säger:

men JAG MINSANN var snäll och gick med henne

Fanny  säger:

hahahahha

Fanny  säger:

(iofs 10 meter bakom er för hon gick så sakta)

Sara säger:

haha ja men det var ju skönt för dig slapp du få håll för en gångs skull!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Long time no see


Jaha what up what up?? Long time no see liksom. Tänkte börja skriva lite igen tror jag. Sen jag pratade med min saknade vän Lovisa som klagade på mig att hon nu, sen jag mer eller mindre lagt ner min blogg, inte får reda på vad som händer här i gamla Vässan, så ska jag väl ta mig i kragen och informera henne om the fanny things that happens. Hon bor ju nu i ESLÖV (framröstad till Sveriges tråkigaste stad för 3e året i rad) så jag förstår att hon vill veta vad som händer här hemma, vilket för min del har varit ganska mycket och jag vet inte om jag vill eller orkar dra upp allt igen. Har gått igenom det så många ggr i min hjärna så den är för tillfället aningens överhettad.
Jag vill inte ens tänka på allt hela jävla tiden men som den filosof (?) jag är så analyserar jag saker om och om och om, och om igen tills saken är sönderanalyserad och tankarna blivit små fragment i hjärnan så att jag till slut inte orkar bry mig.

Jaha, det här var ju ett inlägg i positiv anda you guys!! Haha. Men Lovisa trust me, det kommer mer =P Du ska få veta allt som händer i Vässan. Funderar på att starta upp min egen "Gossip girl"-sida asså.

But 4 now, sleep tight.
// Fancy Fanny

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()