Sthlm


Yey, imorgon efter jobbet (Björkbacken 8-13) tar jag tåget till Stockholm och Malinski =) Ska bli grymt kul att träffas igen, se nya lägenheten, göra stan och kanske även träffa lille Butt (haha, lite internt).

Ha det bärre och ta det lurre när jag är borta!

Kärlek // Fanny

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Gosh


Herregud vilken jobbig arbetsdag, jag var på väg att gå hem i alla fall två gånger. När man springer runt så pass mycket att det börjat simma burgare framför ögonen och när man sitter framför idol och tänker "oj, tog jag verkligen bort löken på den där maxburgaren som va en specialbeställning? Fick han i driven verkligen den plusmenyn som han sa att han ville ha? Oh nej, jag glömde tömma sopsäcken i serveringen som jag skulle göra innan jag gick hem! Jävlar, skrev jag in personalmaten i kassaredovisningen?" DÅÅÅ har man jobbat för mycket och för länge. Ibland när jag har jobbat såna här långpass har jag svårt att somna pga att jag ligger och tänker på cheeseburgare, maxboxar, smältost och chilicheese. Snacka om att ta med sig jobbet hem...

Inte nog med att det var knökat med folk hela dagen, så fick man också en praoelev efter sig hela dan typ. Som skulle backa mig i kassan och det gick väl bra efter att man förklarat att "det är bara att lyssna på kunden, titta på kvittot för att se vad den beställde och sen gå och hämta maten, jag orkar inte vände mig om jämt och berätta vad kunden har beställt sekunden efter att den sagt det".

NÄ USCH vad jag klagar. Den lilla praoeleven var snäll och söt ändå =)

Nu ska jag sluta klaga, men jag måste bara säga att jag är helt trött i knäna med just för att jag stått upp och gått i ca 8,5 h. Okej, NU är jag klar. Jag börjar bli som en gammal kärring, jag menar jag är ju ändå 20 år hahaha...

Japp nu väntar sista Harry Potter-boken, som jag nu läser för första gången på svenska! Och det är spännande, Ron har precis kommit tillbaka sedan han övergav Harry och Hermione, de har lyckats förstöra medaljhorrokruxen. Och hjärtat satt i halsgropen när Harry och Hermione besökte Godric's Hollow, där Bathilda förvandlades till Nagini!! Oh my.

Godnatt, puss på er mina krispiga smörkringlor

(haha)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pass and snäll gubbe


Today var jag och fixade mitt pass som jag kom på går ut i april, så om jag inte skulle skaffa ett nytt kan jag typ inte komma hem från Frankrike i maj. Hehe. Och fotot blev lika fult som vanligt. Asså jag FÖRSTÅR INTE hur man ALLTID blir så fruktansvärt ful på alla id-handlingar. Det måste vara nån speciell slags kamera man använder eller nåt, för det går inte att se bra ut på de fotona, även då kameran sitter i en spegel och man kollar i den. När jag fick se det första kortet som "så här kommer det bli" började Felix asgarva såpass att hon som satt bakom disken sa
"nämen va taskig du är, såååå fult vart det väl inte"

HAhahaha. Så då bestämde jag mig för att ta ett nytt kort. Den andra gången blev det bara ett litet "hihihoho" från Felix sida, vilket jag tog som en tillräcklig komplimang för att acceptera fotot.

Och jo, när jag åkte in på parkeringen vid polisen kom en bil emot mig med armen viftandes genom det öppna fönstret. Jag stannade och öppnade rutan och mannen höll fram en parkeringsbiljett och frågade om det räckte till kl 15. Jaaaa, åh tack så jättemkt =) Så jag fick gratis parkering mihi!!



Sen gick jag själv vidare på stan, jag menar jag kunde ju inte låta en gratis parkering till kl 15 vara förgäves! Jag beställde linser och köpte linsväska och på Åhlens köpte jag ett par assnygga pilotsolglasögon och ett par skinnhandskar som jag ska ha när jag kör bil. På så sätt kan jag undvika att förfrysa fingrarna, och det är ju positivt.

Jag såg asmånga jag känner på stan, fast det var bara Sara, Maja och Jenny jag stannade och pratade med. Herregud, jag kände mig helt tragisk när jag först inne på H&M såg en som jag pluggade franska i Nice med och som jag inte pratat med på ett halvår. Och jag ba vände på klacken och gick ut ur affären, jag som precis kommit in ju. Hahaha och när jag var på väg ut gick jag igenom en plan, typ nä jag kanske kan gömma mig här bakom, här är det ju en massa tjocktröjor. Nä det är inte värt att riskera det. Haha asså hör ni eller??? Patetiskt.

Andra gången var inne på Åhlens, jag stod där ni vet där mössorna och solglasögonen finns. När jag vände mig om såg jag att två stycken från Max stod där och kollade med, men jag smet iväg och stod o tryckte bakom solglasögonstället i typ fem minuter innan de gick därifrån. HAHAHAHAHA asså, det var verkligen inget personligt, men jag bara orkade inte stå där o kallprata, bara för att man måste, bara för att det är artigt. Usch, nä jag ville bara köpa ett par handskar liksom.
Patetiskt, ja helt enkelt patetiskt.

Men orka va trevlig jämt.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Foton


Jag har kommit på värsta bra julklappen till mina föräldrar. Jag har valt ut en del (eller ja, typ väldigt många) foton som jag ska skriva ut och sätta i ett fotoalbum. Mamma har tjatat i flera år på att vi aldrig sätter in fotona i album, "för då blir det att man aldrig tittar på dom, dom bara ligger där i datorn", sååå jag tänkte att nu ska jag ta tag i det. Och jag vet att de kommer bli sjukt glada. Bättre än en slips och ett par strumpor liksom.

Jag kollade på pappas dator också, och hittade även en del gamla bilder. Herregud vad man såg ut alltså, jag kan inte förstå hur mina päron kunde låta mig gå ut sådär, helt seriöst. Tur att man har förbättrat sig något ;)

Men vad längesen det känns. Skolavslutningen i nian. När jag var i Polen med familjen. När jag spelade på bröllop med kvartetten. Gymnasiet. Ridlektionen med klassen. Jag och andreas. Det känns som så längesen, även fast det i den vetenskapliga tideräkningen endast är ett eller två år sedan. Men i minnet och även i hjärtat känns det som så mycket längre sedan. Ibland tror jag att ens inre färdas så mycket snabbare än vad kroppen gör. Låter det extremt flummigt kanske? Ja, det gör det nog. Men medan min kropp endast har blivit ett par år äldre, har min person utvecklats så mycket mer, jag har blivit starkare, mer erfaren, mer säker i mig själv. Men jag har också fått ta emot ett antal slag mot hjärtat, något jag inte visste hur det kändes innan, inte på samma sätt som nu.

När man hör sina föräldrar eller äldre personer prata om något minne, är det inte särskilt ovanligt att de säger "ja, det måste varit för 15 år sen, eller 20". Och här sitter jag och säger "ja, det måste varit för 2 år sen"  Haha. Det visar väl kanske lite hur man är i olika faser i livet. Ibland saknar jag det som var förr, men för den skull vill jag inte tillbaka. Typ. Okej , jo ibland vill jag det. Men jag är ändå nöjd med hur allt har blivit. Typ. Ja.

Hmm, tänk vad några gamla foton kan sätta igång tankarna. Fast det är väl just det, de är inte bara några gamla foton. De visar på ens liv som det var, vilket gör att man kan jämföra med det man har nu. Good or bad, det är upp till en själv! Jag väljer att försöka utvecklas ännu mer =) Även fast man på köpet kommer få fler slag på hjärtat, men det ingår väl det med.
Life's a bitch. But yet so lovely!





Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Sthlm, tiesto och läderbyxor.


Idag tog jag tåget till stockholm för att ta en fika med Christoffer, den svenska pappan i den franska familj som jag SKA flytta till. Även den lilla pojken, Baptiste var med, hur söt som helst. Christoffer var verkligen jättetrevlig (och även riktigt snygg med assnygga jeans! haha) och vi pratade om allt möjligt. Jag ska åka ner strax efter nyår, kanske runt den 2a/3e januari. Jag tror det kommer bli jättebra! Hoppas det iaf.
När jag kom, precis innan jag skulle träffa Christoffer, sprang jag på ANDREAS. Oh my god, hur stor är chansen? Han, Broström och Lif hade vart på DJ Tiesto nånting, alltså en konsert med typ techno-musik. Världen är så jävla liten. Men ingen kan påstå att den inte har humor.

På tåget ner satt jag vid en kvinna i 35-års åldern. Hon bar läderbyxor med slitna jympaskor och en grådaskig vindjacka. Inte sneakers liksom, utan verkligen jympaskor. Jag ba satt där helt förundrad över hur någon faktiskt kunde skapa den kombinationen och sedan även gå ut med den bland folk. Och jag tittade på vad jag själv hade på mig och kände mig fruktansvärt snyggt klädd. Jag kände mig nöjd med mig själv. Och då när jag satt där i min ensamhet kom tankarna igång som vanligt! Hur kan man egentligen bli glad över att någon annan har misslyckats? Är inte det lite patetiskt?

Jag tänker på alla gånger som människor gör sig roliga på andras bekostnad, och växer i andras misery mer eller mindre. Det är väl ändå inte lycka på det sätt som lycka ska vara? Det är bara patetiskt att man utnyttjar någon annan för att må bättre själv. Men ändå är det så många gör (jag skulle nästan vilja hävda alla) more, or less.
Om man når toppen tack vare andras misery har man inte nått toppen, inte på riktigt. Så då, när jag satt där och var patetiskt lycklig över hennes misery, sa jag till mig själv att den 35-åriga kvinnan kunde få ha sina läderbyxor och jympaskor om hon ville det. Och att jag skulle va lika snyggt klädd även fast hon övergick till att vara en modeguru. Dagens insikt.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

What is up


Jo det som är up är att jag imorgon ska åka till sthlm för att träffa Christoffer, pappan i den franska familjen!! Han är i sthlm nu över helgen för jobbet och för att hälsa på familjen. Så då tyckte han att det var ett bra tillfälle för oss att träffas..mmhmm får se hur det går! Ska ta tåget kl 10. Igår skickade jag ju ett mail till dem, och de skickade tillbaka att det var några stycken som hade skrivit till dem men att de tyckte att jag verkade som den rätta. Och det var ju kul! Så vi får se hur det går...

Ikväll blir det myskväll hos Sanna med Sara, Johanna och Malin b tror jag. Vi ska göra Sannas omtalade laxpaj som jag aldrig fått smaka hehe...så jag tyckte att nu var det dags!

Asså har ni sett Ocean's thirteen?? Fyfan vilken cool film!!! I love it. Totally.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lunch


Idag har jag spenderat större delen av tiden på Kalles, världens mysigaste café. Träffade Sara, Kicki, Maja, Malva och Sofia för lite lunchande =) Jättetrevligt! Jag berättade bl.a. att jag kanske ska åka till Frankrike i slutet av december vilket de tyckte skulle bli jättekul. Hoppas nu det blir av och hoppas att om jag väl kommer dit, att det blir en bra vistelse..we'll see, we'll see.

Imorgon blir det jobb på Björkbacken mellan 8 och 12. Efter det, kl ett ska Sara och jag träffa Rudolf, studievägledaren på Rudbeck för lite vägledning och få reda på hur det egentligen fungerar det här med att läsa upp kurser, vilket jag känner mig hyfsat förvirrad kring. Hamnar man i en speciell kvot vid antagning, hur länge kan man läsa upp etc. Hoppas några frågetcken rätas ut iaf!

På kvällen sen blir det dans!! Och jag ska ta med Saras och min klänning vi ska ha på uppvisningen (hon ska låna en av mig). Uppvisningen är den 14 december om ni vill komma hahaha....men det blir nog nice!

Happ, nu ska jag träna lite på cellon, ska på oktetten senare ikväll. Och jag har nu kommit på att jag kommer missa Bonde söker fru varje onsdag eftersom jag slutar kvart i nio buhuuuu...tur att jag kanske hinner se repriserna på söndagarna.

Until next time, take care.
// Fanny

                                                                      
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur många tankar kan ett huvud rymma?


Jag känner att jag har så mycket grejer att fundera över att jag inte ens vet var jag ska börja. Vilken av dom hundratusen tankarna ska jag börja med? Alla känns ju lika aktuella.

Kollade på Spiderman häromveckan, och i slutet av filmen sa Spiderman något väldigt klokt, som jag har insett förut men som han satte ord på så bra, tack Spidey =)  :

Vad som än händer oss, vilka strider vi än utkämpar inom oss, har vi alltid ett val.
Det är våra val som gör oss till dem vi är, och vi kan alltid välja att göra det som är rätt.

Vi har allid ett val, men ibland kan det vara jävligt svårt att veta vad man ska välja för att situationen ska bli den bästa. Men det är bara jag som vet, inom mig, det är jag som har ansvar för mig själv och mina val, ingen annan. Även fast det är välkommet med tips och råd! Men allt bottnar i en själv, i ens egen person.

There's a life out there for me...all I gotta do is find it...en karta, någon?


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Skåone


Jag och Sara drog ner till skåne i fredags halv åtta på morgonen för att besöka Lovisa i Eslöv, där hon går på folkhögskolan med inriktning musikal. Och det var riktigt riktigt kul att träffas igen =) Snacka, garva, äta mariekex, ha fårskinnsfällar som täcken och dricka tuborg. Nice price. Jag skulle lätt kunna gå en sån linje, fatta va kul att dansa, spela teater och sjunga varje dag hela tiden i skolan.







På lördagen åkte jag vidare till Lund, för att hälsa på Josefina från Nice och Sara till Malmö för att hälsa på Tove. Och det var hur kul som helst att träffa Jossan igen, har ju inte setts på ett halvår ju! Det blev lunch på stan, där vi även träffade på Lovisa och Emma som tagit sig till Lund för att shoppa. Trevligt! På kvällen blev det egengjord trerätters middag, sjukt gott måste jag säga haha. Efterrätten blev ju såklart Ben & Jerrys, fast den här gången delade vi faktiskt bara på en, inte en var alltså som det brukar vara. =) Mycket prat och sjungandes på Abba-låtar haha =)
På söndagen blev det brunch på Östgöta nation där vi också träffade Jossans vänner Anna och Tobias, som vi sedan åkte med till Nova, ett köpcenter, for some serious shopping =D Jag köpte en kjol, typ klänning, tjocktröja och vinterskor. Asbra inköp alltså.
Senare på söndagen tog jag tåget tillbaka till Eslöv för att sova hos Lovisa, Sara och jag fick nämligen inga biljetter till att åka hem på söndagen. Det blev en till rolig kväll fast denna gång med bastubadande och mycket sjungande =)
Har inte insett hur mycket jag faktiskt saknat sången! Skulle kanske börja sjunga lite igen.



Det blev iallafall en MYCKET LYCKAD helg, och det var verkligen roligt att träffa Josefina och Lovisa igen - glad att ni finns!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

!


Jag åker!
Nej, jag åker inte!
Men vafan, jag drar!
Nä shit, asså, vad tänkte jag?
Jag åker.
Inte.
Jag vet inte.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ett långt inlägg


Min hjärna är bara överfull med tankar just nu så jag kan inte koncentrera mig på något. Fysikböckerna ligger uppslagna på bordet, men blicken söker sig ut genom fönstret. Ut genom fönstret, för att kanske där hitta en lösning på allt? Jag har så många val jag ska göra just nu så jag vet inte var jag ska börja.

Mammas kompis dotter är gift med en fransman och bor i Schweiz där de känner en familj som är i behov av en Au Pair från slutet av december till maj. Och mammas kompis kom att tänka på mig då eftersom jag har bott i Frankrike. Pappan i familjen är svensk och mamman fransk, de har två barn på 5 och 8 år, en pojke och en flicka. Om jag åker tjänar jag 250 euro i månaden och har fri tillgång till bil och telefon. Förutom att ta hand om barnen ska jag ca 2 h i veckan ha franskalektion för dem. Jag som knappt kommer ihåg nåt av franskan ju. Och familjen åker mycket skidor, jag är inte så bra på det. Och jag undrar om jag får chansen att träffa folk i min egen ålder? Är inte så värst stimulerande kanske att umgås med 2 ungar i 5 månader. Och jag har ju alltid sagt att jag aldrig ska bli au pair, just för att det känns verkligen inte som att det är något som passar mig. Jag tycker egentligen inte ens om barn annat än när dom sover.

Men tänk om jag går miste om något, tänk om det är värsta möjligheten för mig, tänk om det var meningen att det här skulle komma just nu? Tänk om jag kommer ångra mig om jag inte åker, tänk om jag kommer trivas, tänk om den resan öppnar upp ännu fler dörrar? Tänk om. Ska jag åka, eller ska jag inte åka, det här tog mig ju lite på sängen liksom och det är ju ganska snart dessutom.

Och fysiken, kommer jag hinna klart med den?? Och oktetten som jag nyss har börjat i igen, om jag åker kommer jag ju bli tvungen att sluta igen! Och Norge då? då blir det ju inget med det, det som sara, kicki och jag har pratat om. Och vad ska jag göra när jag kommer hem, ska jag jobba på Max, får jag vara kvar på Max ens? Eller ska jag jobba på Björkbacken under sommaren, och hur blir det med bemanningstjänst? Kan jag ta tjänstledigt och komma tillbaka sen? Och kan jag plugga upp ämnen där nere i Schweiz kanske? Och när ska jag börja på universitetet? Till nästa vår kanske? Vad ska jag göra under nästa höst, jag vill ju åka till Australien också. Men tänk om jag måste gå på massa intervjuer och sånt för att ha chans att komma in på universitetet, då kan jag ju inte åka till Aus. Och det kostar pengar, var ska jag få dom pengarna ifrån om jag nu kommer åka nån gång? Och tänk om jag inte kommer in på universitetet, vad gör jag då nästa vår?

Jag mår illa av tanken att alla val jag gör idag kan påverka allt. Samtidigt vill jag ju inte vara kvar här i Västerås under våren, känns som jag måste göra något för att komma nån vart. Usch vad jobbigt det blev.. Samtidigt vet jag att jag ska vara tacksam över att jag har fått möjligheten att göra så många val, men ibland orkar jag bara inte med alla möjligheter utan vill bara ha allt utstakat för att det är lättare. Och jag vet att jag låter fruktansvärt cynisk när jag säger så här, men ibland är bara allt så jobbigt innan man bestämt sig. Och jag har liksom beslutsångest om jag ska ha flingor eller macka till frukost, så det här är asjobbigt tycker jag. Alla mina val påverkar mig i den ena eller andra riktningen, och jag vet inte vilka riktningar det handlar om ens ju, men jag ska göra valen ändå och hoppas att jag hamnar i den bästa riktningen. Shit asså. Lyxproblem men ändå ett problem. Kan inte nån ba: Fanny, gör såhär, det blir bäst för dig, det är det rätta. Oh my.

Lite hjälp, någon...a soul who has lost its path..

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Party!!!


TACK Sara, Johanna, Sanna, Malin b, Malin ö, Kicki och Maja för den underbart roliga kvällen i lördags när jag hade min försenade 20-årsmiddag =) Och TACK för alla presenter, de är guld. TACK för att ni förgyller mitt liv.

Efter middagen drog vi vidare till Konrad för shejka some ass och ha kul som fan. (förutom sara som vrickade foten men som verkade kunna dansa ändå haha) Och JA, jag jobbade på Björkbacken dagen efter och det gick väldigt bra trots att jag bara sovit 3,5 h och jobbade 12,5. Jag borde vara helt slut nu, gick o la mig 3.00 inatt och jobbade hela dagen på Max, men nej, jag är inte ens lite trött. Jag måste va sjuk eller nåt haha.

















Ni är änglar med osynliga vingar.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Oh no

Hmm..........hmmmm....hmm...jag har värsta dilemmat. Jag har ju klagat en del på att jag inte fått någa tider på Björkbacken, och nu idag så ringde de från bemanningstjänst och undrade om jag ville jobba imorgon 7.30-20.00, ett tolv och en halv timmes långt pass. Jag tackade ja. Kände att jag behövde det för att visa mitt intresse, att jag faktiskt vill jobba där för alla andra gånger de ringt har jag varit tvungen att tacka nej pga olika anledningar. Man måste tänka taktiskt också.
Frågan är då om jag kommer palla att gå ut. Och jag är verkligen astaggad. Men jag vete fan asså...komma hem halvdragen vid två-tiden..sova max 4 h..och sen iväg på ett 12-timmarspass. Don't know bout that faktiskt.

Men balle asså, jag är ju taggad på krogen. Lyxproblem, jag vet..men nu blev det jobbigt. Och jag som har beslutsförmåga 1 på en skala 0-10, där 10 är snabba och bestämda beslut.

To be continued....

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej


Ikväll blir det partaj med de bästa :) Det blir ett försenat firande av min 20-årsdag eftersom det här var den enda dagen alla kunde samtidigt. Jag bjuder på fördrink och middag (här ska det smöras på), sen blir det troligtvis utgång till Konrad. Jag har haft askul de 2 ggr jag varit där tidigare och hoppas på att det blir lika nice nu!

Känner även för ett
Dagens visdomsord : Människan kan inte upptäcka nya oceaner förrän hon har fått modet att förlora kusten ur sikte.

=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Konversation med Malin Mögel :)

Malin säger:

hihi, jag har INTERNET!!!!!!!

(för en dag)

F a n n y  säger:

wow har du inte haft det innan??

F a n n y  säger:

prutt

Malin säger:

men nej jag har inget internet

Malin säger:

sofias pappa skulle ju skaffa trådlöst i lälgenheten, men tror du att han har gjort det?? NEEEJ

F a n n y  säger:

HAHAHAA MEN SUCK nu får dom ge sig....

Malin säger:

nu har sofia köpt en sån där liten ful USB dosa som internet den lånar jag nu, hon är inte här

F a n n y  säger:

hahaha men vad gör man inte liksom

Malin säger:

jag har fortfarande inga gardiner eller persienner eller någon FRYS

F a n n y  säger:

HAHAHAH men hoppas det kommer innan julavslutningen

F a n n y  säger:

skulle ju va kul med internet och en frys

Malin säger:

ja men eller hur, jag menar det!

Malin säger:

liksom hur skulle DU klara dig utan en FRYS? HELLOOOO

F a n n y  säger:

haha ja eller hur, life important

Malin säger:

oh yeah

F a n n y  säger:

men det måste va lite irriterande att inte ha internet

F a n n y  säger:

jag skulle ba USCH

Malin säger:

nähä, säger du?

Malin säger:

jag sitter här med matteboken istället, var jag pluggis förut så är det inget mot nu HAHAHAHA

F a n n y  säger:

HAHA are you kidding me

F a n n y  säger:

fyfan va tråkigt, du har sjunkit i mina ögon  haha

Malin säger:

vafan skulle du göra hela kvällarna då? knapra popcorn? liksom det har jag gjort i en månad, så de har jag tröttnat på

F a n n y  säger:

hahahahaha det finns ju alltid chips. Och när man har tröttnat på sourcream kan man gå över till dill

Malin säger:

ja jo, de är ju iofs sant

F a n n y  säger:

hihi man måste ju ha en back up

Malin säger:

men chokladen på ICA tog slut för jag köpte allt....sen tog chips och popcorn slut också...sen gick jag till konsum...ojojoj, där fanns de grejer...i 1 vecka....sen blev det hemköp...heheheh

F a n n y  säger:

HAHAHAHAHA lifes a bitch asså fyfan säger jag bara

F a n n y  säger:

hur går det med plugget annars då?

F a n n y  säger:

1+1=2 kan ni det nu?

Malin säger:

1+1....hmmm....njaaa, de är lite tufft....just nu går vi igenom vad likamed-tecknet betyder

F a n n y  säger:

!!!! hur går det med det andra folket då? är dom snälla?

Malin säger:

jaoo, de går fett bra! alla är jättesnälla!

Malin säger:

men ingen är ju lika snäll som du hihi

F a n n y  säger:

hihi sweetie, jag saknar vår sjuka humor, typ om bajskorvar

F a n n y  säger:

ingen annan skrattar när jag pruttar

Malin säger:

ja men jag med!! så himla mycket! du borde pallra dig hit snart tycker jag!!!!

Malin säger:

nej, ingen annan skrattar när jag har en snorkråka i näsan!

F a n n y  säger:

hahah det som är så jävla kul?? herregud vad är det för människor

Malin säger:

ja jag menar det! men de är ingen som förstår liksom!

F a n n y  säger:

och det var några på jobbet idag som sa att de kunde tänka sig att jag var en sån som går o smygfiser!!!

Malin säger:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Malin säger:

HAHAHAHAHHAHAHA

Malin säger:

skämtar du

F a n n y  säger:

HAHAHHAAA jag vet

F a n n y  säger:

nej

Malin säger:

Fanny-the smygfiser

Malin säger:

hehe

F a n n y  säger:

jag har asmånga smeknamn: Broccoli, Vitpanna (vit Pan, white pan), Eldarn, Sviskon, Happy och smyg-fisarn

F a n n y  säger:

på jobbet asså

Malin säger:

jag gillar Sviskon bäst HAHAHHAHA

Malin säger:

you're killing meeee

F a n n y  säger:

 Eldarn fick jag för att jag råkade tutta eld på några bröd när dom skulle rostas

Malin säger:

PÖÖÖÖSS PÅÅÅ DEEEEJ GÖÖÖMMMAN

Malin säger:

hehehehe

Malin säger:

MALIN FREAKAR

F a n n y  säger:

dom ba, resten av dan: ELDARN; SÄNKER DU EN CHILI!!!

Malin säger:

heheHAHA

F a n n y  säger:

hihi aa nämen det är kul

Malin säger:

fanny!!!!!!!!!!! eldar du brööön??HAHHAHAH

F a n n y  säger:

HAHA FREAK-MALIN

Malin säger:

ja men de va kul, jag läste va du skrev efter att jag hade freakat

F a n n y  säger:

HAHA malle din balle

Malin säger:

Fääänie din bannääääniii

F a n n y  säger:

haha ja för den var ju....kul

Malin säger:

JAG VET

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

..


Dagens bästa
: Obamas vinnartal

Dagens sämsta: McCains vicepresident Sarah Palin ville inte säga vad hon röstade på pga valhemligheten.

Dagens skönaste citat: Bror Felix till mamma och pappa: "När ni fyller 60 ska jag bjuda er på en jorden runt-resa i ubåt."

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Idag


Idag träffades jag, Sara, Kicki och Maja för att gå på ett informationsmöte om att jobba i Norge. Jag är riktigt sugen på att åka nu i vår...jag blir så lätt uttråkad av att göra samma sak hela tiden. Bara jag tänker på att jobba på Max ett halvår till känns lite sådär. Men jag skulle ju helst inte sluta helt, men bara ta en paus..känns som jag måste utnyttja min tid nu innan jag ska börja plugga på universitet, för det ska jag :) Nån gång.

Efter det gick vi till Kalles, där jag och Kicki åt tacotallrik medan Sara och Maja drack skitäckligt kaffe. Jättekul iaf att träffas=) Plus att jag efter det köpte en skjorta till min kära far (den kostade bara 99:-, men vadå, skjorta som skjorta =) Han var ju så snäll o påminna oss om att det faktiskt är Fars dag på söndag hehe...

Och en rolig grej! eller ja..=P När jag parkerat bilen körde en annan bil förbi med registreringsbokstäverna SAW (ni har väl sett filmerna) men grejen är att i bilen satt en gammal tant på kanske 87 år hahaha, väldigt opassande alltså. Ja, för det här var ju kul haha. Tänkte bara att ni kunde få veta. =D

IKVÄLL blir det Magnus Betnér kl 20. Det ska bli riktigt kul!!! Stand up with the best!

Ha det bäst alla mina...typ två läsare hahaha



Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Familjen <3


Ibland är min familj bara för söt asså hahahaha..imorse när jag kom upp för trappan såg jag denna lapp på bordet:


 
Som ni kanske redan misstänkt är det min kära far som försöker få lte uppmärksamhet =)
När jag lyfte undan den lappen såg jag att det låg ytterligare en lapp under den.



Hahaha mamma!!! Men jag kom faktiskt ihåg mors dag! Jag var ju i Nice då men skickade tom ett vykort OCH en liten parfym i ett brev. DAH. Mamma, försöka går ju haha =)
Men inte nog med det, när jag tog bort den lappen låg det en till under:



HAHAHAHA FELIX!!! Han fyller ju 18 år den 5 december och tycker att vi borde notera det. Haha. Ja, själv har jag ju inte fått min omtalade 20-årspresent än, så vi får väl se hur det blir med det...=)

Min lilla familj, sjukt irriterande, sjukt dryg och så sjukt bra. Kärlek.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Greys


Nu ska jag titta på typ världens bästa serie - Grey's anatomy. Förstår inte hur några människors liv med deras ibland patetiska problem kan vara så himla bra. Kanske för att dom är mänskliga och lyckas sätta ord på problemen och förhoppningsvis deras lösningar. Dom är mänskliga och visar att man kan vara riktigt omogen fast man är a top surgeon, inte för att det är okej kanske, men för att det är så det är. And thats fine.

Det här är världens coolaste och skönaste låt någonsin och alla borde ge den en chans. Blir lugn bara av att lyssna på den.
Hide and Seek - Imogen Heap

http://www.youtube.com/watch?v=ImybSl4w1Ww

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

!!


Idag på jobbet fick jag testa driven för första gången på riktigt. Och jaa det gick väl bra tycker jag! (Sen kan man ju ha olika definitioner av ordet BRA. Jag menar nu att trots kanske lite crapiga drive-tider så dog jag inte, och det tyckte jag var bra).

Nu på onsdag blir det MAGNUS BETNÉR Tal till nationen i konserthuset, det ska bli riktigt niiiice!!!

På onsdag börjar ju också repen med oktetten, som jag har fått börja i igen :) Ska bli jättekul att spela lite moaha.

Den 14 december är det uppvisning med dansen. Tänkte bara meddela det utifall någon skulle vilja hinna träffa mig innan, för jag kommer nämligen dö då, den 14e.

Peace

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()