dagar timmar minuter sekunder


Herregud, jag hinner typ aldrig skriva nånting! Det är full rulle precis HELA tiden så mitt hjärta är stressat..aa idag är iaf nyårsafton och det kommer nog bli riktigt riktigt nice! VI ska se till att det blir det. Jag ska ta denna kväll och bara slappna av, tänka på annat, för att sedan imorgon ta itu med skiten igen. Så mycket inför resan och annat...berättar mer sen! Typ när någon har kommit på hur man stoppar tiden.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Blue moon


Igår var det förfest hos Maliiiin =) Very nice och supertrevligt! Kicki tittade förbi en stund med, kom direkt från jobbet stackarn! Kul o ses igen. Vid halv tolv fick fyllosarna jag, malin, Sanna och Sara skjuts av johanna till blue moon bar! Thanks dear! Det var skiiiitkul där inne, fyfan jag tror jag stod vid strippstången 3/4 av kvällen HAHAHA. Men sjukt kul o se alla stå där nere o dregla HAHA. Den roligaste raggningsrepliken jag fick under kvällen var nog: hej. jag är också rödhårig.

Hahahaha. Och sen när jag satte mig ner såg jag i ögonvrån att han kom mot mig och sen satte sig bredvid mig, fast jag var iskall och låtsades att jag inte märkte nånting utan började skrika med sanna och sprang därifrån. Diss AB. Men vafan..orka liksom.

Det var iaf en jävligt rolig kväll, Sara blev polare med Schlager-DJ:en, jag och Sanna rockade strippstången och Malin blev ivägjagad av vakterna. =D

Love ya// Fanny

    

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tjo


Julafton igår, helt underbar som vanligt!! Dock var det min första 24e december utan julmust. Mamma hade 2 veckor innan jul köpt en back med julmust, jag frågade flera gånger om det verkligen fanns julmust, och ja det fanns ju en hel back med flaskor (eller ja, en hel back minus en flaska som hon hade upptäckt fattades först efter hon köpt backen). Och sen vid sisådär kl 14.46 på julafton tar hon in några flaskor, ställer dessa på köksbordet och börjar asflabba.

Jag: Asså mamma, varför står det "Pripps julöl" på julmust-etiketterna?

Mamma: HAHAHAHAHAHAHAHA
Jag: MAMMAAAAA, vi har ingen julmust, HUR ska vi kunna fira jul utan julmust, HUR HUR HUR???
Mamma: HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Felix: Men fanny, kolla om vi kanske har nån flaska nere i källaren!
Jag: Ja, där kanske det finns!! *hoppet återtänds*
Jag: Det enda vi hade var en gammal päroncider sen typ augusti!!! *håller i flaskan som om den vore något otroligt äckligt från en annan värld*
Felix: Ja okej..men vi får väl ta den, vi kan ju fan inte dricka vatten eller mjölk på julafton.
Mamma: HAHAHAHAHAHAHAHA

Jag kan meddela så här nu i efterhand att det faktiskt gick att fira julafton utan julmust. Skinkan smakade likadant som den alltid brukar göra. Så ni kan andas ut nu, efter denna dramatiska stund. PUH.

I övrigt så fick ju mina föräldrar fotoalbumet som jag knepat och knåpat med ett tag, och de blev JÄTTEGLADA och alldeles tårögda, t.o.m pappa! Han har sagt 2 gånger idag och 3 gånger igår hur glad han blev för det där albumet. Så det var otroligt lyckat!

Idag jobbade jag på Björkbacken 13-21.30 - lite småsegt sådär, men okej ändå! Det roligaste var när jag var inne hos en tant som jag skulle hjälpa i säng (hon var verkligen hur gullig som helst och berättade en massa historier, bla om när hon födde sina tvillingar, för 60 år sedan, och att hon fortfarande har ont i bäckenet). Det sista hon sa innan jag gick ut var: Och stäng dörren efter dig snälla du, om den är öppen kan nåt komma in, och jag gillar inte valpar och kissungar som springer omkring. Och tänk om någon har en katt som smiter in.
Jag: Men du vet att det finns inga katter här, det är förbjudet med pälsdjur. Och det finns inga valpar och kissungar heller, det är jag nästan säker på.
Hon: Nämen du, det vet man aldrig, det finns så många idioter på det här stället så!

Love Ya // Fanny




Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

men jaaaaaa


IDAG HAR VARIT TYP VÄRLDENS JOBBIGASTE DAG PÅ JOBBET OCH NU SKA JAG SPELA GUITAR HERO OCH IMORGON ÄR DET JULAFTON OCH NEJ DET ÄR INTE MENINGEN ATT SKRIVA MED CAPS MEN ORKAR INTE ÄNDRA. FAN! JAG MÅSTE GÖRA KLART DET DÄR JÄVLA FOTOALBUMET TILL PÄRONEN OCKSÅ. GODNATT

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Haha


En bild på johanna och mig från utgången i fredags! Va kan jag säga, vi rockar som fan...



Här med..



Crazy - me like haha

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Eyy?


VAR är julkänslan??? Jag har tappat bort min, någon som sett den? Panik. Och vart fan tog snön vägen. Dålig stil o bara försvinna sådär, svin-snö.

Jag kanske ska titta på Mysteriet på greveholm, då blir det nog bättre. Greveholm är ju LÄTT den bästa julkalendern ever, med felplacerade satelliter, gangster-nissar, tankeläsande prinsessor som dricker julmust, datagjorda skelett som inte aaalls ser datagjorda ut samt spöken som älskar ostkaka.

Jobbade idag med, gick bra. Marcus påpekade dock att det var ett Hallelujah-moment att jag låg före Niklas i händelseförloppet en gång. Och det känns ju bra att man är uppskattad bland sina arbetskamrater. Och den andra Markus sa, när jag hade fått order om att gå ut i serveringen, att "nä nu går hon där igen med den där hinken, hon har gått omkring med den hela dan hahahaha". Känns ju bra att man kan roa någon moaha.. Själv så gick han in med Ramlösan i frysen, något han fick höra resten av dagen =P Dessutom slog vi fast att han inte skulle bajsa vid kl fyra, för det hade han gjort redan på morgonen.

Over and Out // Fannnnnnyyy

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

ja..


Haha, asså detta spel som jag snackade om tidigare. Det stämmer så bra, fyfan va jag är bra på att analysera...
Men ibland önskar jag bara att någon kunde cut the crap och bara köra rätt på utan bromsar och utan vägskyltar. Bara säga saker rätt ut som man tycker utan att tänka på konsekvenserna, fråga den andra personen "vad vill du egentligen? vad är det du vill säga, vad känner du?" Det skulle vara så skönt. Men då finns ju risken att man blir sårad, blir till åtlöje. Och det vill ju ingen, inklusive mig. Så därför fortsätter jag att spela spelet enligt alla dess regler och hoppas på att nån annan kan cut the crap.

Let the games begin....

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

maaaat


När man knappt har flingor kvar i skafferiet och alla burksoppor är slut, är det möjligtvis dags att åka o handla. Är ju bara en tanke, men ändå.

See yaaaa

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Idol - inte så tokigt


Guuud, har precis kollat klart på idolfinalen, Kevin är en värdig vinnare, definitivt!! Jag har aldrig upplevt en människa som är så fruktansvärt tacksam, glad och ödmjuk som honom. Allt verkar vara så äkta, och man blir glad själv för att han är så töntigt glad jämt haha. Men det finaste på hela kvällen var precis sista ögonblicket innan kamerorna släcktes då han sa "Jag älskar dig, Sofia" till sin flickvän. Jag har aldrig upplevt någon som så genuint älskar sin partner på det sätt han gör, det är bara så himla fint.

Ja, jag var bara tvungen att säga det =) Han har bara av någon konstig anledning gjort ett stort intryck på mig!

Peace Love And Understanding

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är din tur


Ibland känns det bara som att allt, hela livet, är ett spel. Och att vi alla är spelpjäser i spelet. Vad man än gör, hur man än handlar och vad man än säger, så blir allt en del av spelet. Om jag handlar på ett visst sätt, vilket drag blir då det nästa för motspelaren? Och om jag hade handlat annorlunda, vilket drag hade då motspelaren gjort? Om jag gör såhär får jag kanske automatiskt kontrollen över situationen och jag leder för tillfället denna omgång. Men om jag gör ett risky move, sätter mig i en utsatt position, har den andra spelaren kontrollen och kan styra spelet åt det håll han vill.

Den beskrivningen är förstås en ganska grov förkortning av spelets regler, men i stort sett är det faktiskt lite så allt är, när man tänker på det utifrån. Allt handlar om kontroll, och att behålla kontrollen, det är då man ligger bäst till i spelet. Exempelvis, en ganska vanlig situation: X ringer Y och frågar hur det är, om man kanske ska hitta på nåt, frågar om hur livet är i allmänhet. X har gjort sitt drag och väntar på Y. Y har kontrollen och kan styra det hur Y vill. Och beroende på hur Y väljer att göra sitt move, kan det bli olika utgångar i spelet. Så är det, det är spelets regler, både X och Y vet om det. Y kan välja att exempelvis totaldissa X, eller kanske föreslå någon gång då de kan träffas. Om det sistnämnda inträffar har X fått tillbaka lite av kontrollen. Och så fortsätter det.

Det kan låta lite konstigt att jag kan se det på det här sättet, och det är verkligen inte så jag tänker hela tiden. Det är bara så himla intressant tycker jag att fundera på hur allt egentligen fungerar. Men om man skulle tänka på detta fortgående spel hela tiden skulle man nog bli lite smått galen. Men allt känns så utstuderat. " Men så kan jag ju inte säga, då kommer hon bli sur och då blir det så dålig stämning" "Men det är klart jag inte kan säga till honom att jag tycker om honom, då vet ju han det och då är jag totalt avväpnad, han får kontrollen.." " om jag inte säger till nu på skarpen, då vet hon att hon kan köra ett fult spel med mig.."

Ni förstår nog var jag vill komma! Alla står vi dagligen inför att göra nya drag i spelets gång. Det är din tur. Tärningen är kastad..


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

..


You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo, I'll always have you


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

MAALIIIINN


Måndag till onsdag var jag hos Malin i Stockholm!! Asfin lägenhet och en asbra malin, kan det bli bättre? Nej, inte pådet planet. Men på måndagskvällen blev jag ju superförkyld, och det är först idag, söndag, som jag har blivit bättre. Men förfan, jag och Malin hade ju bara bestämt oss för att vi skulle shoppa hela tisdagen. Och trots min förkylning, Malins fotinfektion och regn som slog mot våra oparaplyskyddade huvuden, så gav vi oss iväg mot tunnelbanan, because we hade some serious shoppin' to do. (sen hittade jag ju ett paraply för 20 spänn på en affär som hette "In och finn" typ haha)

Och jag hittade en MASSA fina saker, och jag köpte även typ allt. Alla som någon gång gått på stan med Malin vet att man kommer hem X antal tusenlappar fattigare, men ack så mycket lyckligare för man har fått så fina grejer. Hon har liksom en tendens att se det positiva i alla köp haha. "Men du har ju pengar? Köp den! Du har ju råd. Och den var verkligen jättefin. Och du vet att jag inte säger det om jag inte menar det."  Haha...sweetie..

Min förkylning blev ju inte bättre direkt, jag lovar, det var en kamp jag utkämpade varje gång jag skulle böja mig ner.
Fanny Vs. Det rinnande snoret. Så fräscht, så underbart. Så Lovely.

På kvällen skulle vi köpa pizza (vi hade verkligen tagit ut oss på shoppingrundan så orka laga mat). Vi gick förbi en pizzeria, men tog aldrig steget in..det var verkligen ingen kund där, och det var ju inte så konstigt för jag kan inte tänka mig att någon ens vågade gå in då det satta typ 5 svettiga pizzabagare med tillhörande kusiner vid varsitt bord. Njaaa...den gick inte liksom. Men pizza fick vi till slut på ett annat ställe, med gratis sallad höhö..

På onsdagen bar det av hemåt för min del. Och fyfan va jag mådde sämst på tåget, shiet. Jag har vart dålig hela veckan, men som sagt nu är det bättre!!

GUUUD va mysigt och kul det var att träffas igen. Återigen, guld. Min lilla luddeälskande lysmask med pumaskor =D

Slott? Nä, malins kök.


Måltid för två prinsessor


Malins rum, med tillhörande fondvägg =)


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

EY YO


Förra helgen var det peppercakes in da house hos Sara, med Malin B, Johanna och mig (och sara, ganska självklart). Uuurmysigt var det, och uuurtrevligt. Det är så kul att jag hittat så bra människor som jag trivs med, och som jag alltid kommer trivas med. Det är guld. NI är guld.







Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sjuk


Jag är asförkyld och sjuk och trött och snorig och min näsa äter näsdukar och svider och jag är sjuk och det är fruktansvärt synd om mig och jag orkar inte skriva mer nu. Dessutom börjar inte Bonde söker fru förrän om en halvtimma vilket gör att det är ännu mer synd om mig och jag fattar inte att Meredith inte vill ha Derek bara för att hon "inte är redo", ge honom till mig, jag är sjuk och det är synd om mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()