fortsättning

Ja, iallafall...efter en helt energitömmande dag innehållande lava, alkohol, änglar och försvunna saror så var det dags för utgång!!
Vi begav oss med bussen till Taormina (dock hade vi X antal möjligheter att få skjuts dit då det var många bilar innehållande desperata kåta killar som absolut bara skulle skjutsa oss och inget mer) Anyway...först hängde vi med några till baren Deja Vu där vi blev bjudna på drinkar av en kortis som hette Rino. Nice! (drinkarna alltså)
Efter ett tag drog vi vidare till La Giara..Rino trodde han var cool och kunde fixa in oss gratis typ. Men vi fick betala 7 euro, som sen blev 11 euro. You go Rino! Om vi hade kommit själva hade det blitt mycket bättre men whatever..han var väl lite rolig, fast jääävligt dryg=)

Väl därinne dansade vi och hade sjukt kul verkligen!! Vi träffade många trevliga människor faktiskt, bl a en kille som kunde Boten Anna på svenska - så jävla kul! Men det viktigaste av allt: Sara Ström (eller Saraa Mariia som hon alltid presenterade sig som haha) träffade sitt livs stora Kärlek med stort K. Nämligen DJ:en som inte var en DJ. Love was in the air kan jag lova! Iallafall från Sara Marias sida. Ett tvåsiffrigt antal gånger var hon uppe på podiet där DJ:n stod och snackade och tiggde kindpussar haha;P

Efter många timmars dansande och pratande, närmare bestämt kl 05.30 då klubben stängde, började vi gå mot taxistationen för att åka hem för några timmars välbehövlig sömn. Men som så många gånger under denna resa träffade vi på några asroliga och trevliga italienare, vi stod och snackade i säkert 40 min innan de frågade oss om vi ville hänga med och äta frukost. Vi började ju bli lite hungriga och hade visst behov av att fylla på med kalorier efter allt shejkande så vi hängde gärna på! Väl där på stället visade det sig att många som varit på La GIara brukade samlas för frukost. Sara och jag satte oss vid ett bord och skrattade mer eller mindre åt allt och alla. Sanna däremot var upptagen med sin nya italienska pojkvän Nico =P Så söta så:)
Sara blev erbjuden en ros av killen med en snowerkrake (inside joke) i näsan men sa att han kunde ge den till DJ:en som faktiskt satt där lite längre bort...No! Give it to the guy in purple skirt !!! Asgarv från mig. Sara Maria, det heter SHIRT, inte SKIRT hahahahahaha...etc.

Ja, efter många om och men kom vi iallafall hem och la oss i sängarna, trötta men överlyckliga, över att ha upplevt en av de roligaste kvällarna i våra 24-åriga liv..haha=D
Säger bara en sak: Cinderella, Cruella och Umbrella - simply the best.

HET 1


HET 2


HET 3





Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Johanna

guuud va fint :) jag är inte alls avundsjuk!!! va bra att ni hade kul :D:D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback