Baglady

HAHAHAA nu har jag hittat en till skitkul artikel, denna gång från expressen.se.

Den handlar om en 78-årig kvinna som la sig själv på bagagebandet för specialbagage på Arlanda.

Utdrag från artikeln:

Kvinnan från Stockholm skulle flyga till Tyskland med Air Berlin. Hon checkade in i terminal 2 på Arlanda.
- Det blev tydligen ett missförstånd. Hon gick till det obemannade bandet för specialbagage. Alltså där man själv lägger golfbagar, barnvagnar och sånt, säger Ulf Lindgren, stationsbefäl på Arlandapolisen.
- Hon la sig på bandet och åkte i väg. Men hon klarade sig oskadd. Personalen i bagagehanteringen lyfte av henne nere på markplanet, säger han.



Asså seriöst, vart är världen på väg??? Hoppas och hoppas och hoppas att jag aldrig kommer göra bort mig själv så mycket. Jag menar, det finns senil, och så finns det sjukt senil. =D






Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Förbuds-Danmark

Surfade in på Aftonbladet.se och hittade en sjukt rolig artikel =P

Utdrag från artikeln:

En ny omtvistad dansk lag handlar om solskydd för byggnadsarbetare. Byggnadsarbetare måste numera använda en salva med minst solskyddsfaktor 13 på läpparna när de arbetar utomhus. Detta för att motverka läppcancer.

När Jyllands-Posten frågade en grupp byggnadsarbetare om de kände till den nya lagen, trodde byggnadsarbetarna att det var större risk att de skulle skratta ihjäl sig än att de skulle insjukna i läppcancer.

 

Asså shiet i hela himmelen, this made my day !!!! HAHAHAHAA!!!! ='D

Vad kommer näst? Kanske det ska bli förbjudet för byggföretag att skaffa röda hjälmar till arbetarna? Jag menar just in case så att inte bilarna får för sig att det är rödljus. Serious shit!


 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

KLUBBDAG


Har precis kommit hem från H&Ms klubbdag, det vill säga 10% rabatt på allt i butiken. Jag måste bara säga att jag köpte:

1 höst/tidig vinterjacka
1 kavajliknande jacka
1 klänning
1 par jeans

för 1300 kr. Fett värt.

(okej, sen när i världshistorien använder jag mig av ordet fett ? Skit samma, 1300 kr var ändå fett värt)


='D






Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hyllning (?)



Jag såg/hörde nyss Björn Gustafsson-sången till Carina Berg på you tube, och jag måste säga att en del passar mycket bra in på vad jag känner för mina asbästaste vänner. Björn har verkligen på ett mycket fascinerande sätt funnit det jag känner och uttryckt det i ord. =D

My friends, ni är doften av viol, ni är restskatten från fjol. Ni är strösslet på en glass, Ni är det roliga i hasch (min favorit). Ni är brödet man vill lägga korven i. Ni är skepp och hoj, ni är sodastreamad O´boy. NI är allt en vän kan få. Ni är bättre än Die hard två.

Mina dudes, korvar, sparrisar, baconmackor och allt vad ni är, tack för att ni finns!

En liten liten liten strimma, av roligheter med er:










Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

igår

Igår jobbade jag för första gången på typ....aslänge, och jag var helt slut efter haha=P Var ändå bara ett fyratimmars pass men det tog...Sara kom förbi jobbet, vi drog hem till mig och snackade om allt möjligt crap. Ja, det tog ju sin lilla tid också att få på cykelstället på bilen (=D) men efter mycket skratt gick det till slut..skyller på mörkret.
Alltid lika kul med dig Sweet<3 Min smörslungade sparris haha....

Och nu då? Jag ska försöka börja, nej jag SKA börja med fysiken idag. Än så länge har jag konstaterat att framsidan på boken är väldigt fin. Och att den är exakt 2,5 cm tjock i hoptryckt tillstånd, vilket egentligen är alldeles för tjockt för att vara en bok av intresse. Men ja, life's a bitch och det är jag som valt det. Unbelievable.

peace n love

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fika

Kom precis hem från stan, har fikat på Kalles med Sophia, Anna, Ella och Sara. Jag älskar verkligen det stället!! Måste vara mitt favoritställe i hela stan, så himla mysigt. Jättekul att träffa the girls igen, var ju ett tag sen.

Vi hade mycket intressanta diskussioner om t.ex vad smöret som finns i kräftor egentligen är, om och när det kommer bli modernt med armhålshårs-extentions, hur obehagligt det faktiskt skulle kännas att dissekera en människa (som Sophia actually kommer göra under hennes tredje termin, fick även höra om en tjej som stoppades precis innan hon skulle gå in i dissektionssalen då man kommit på att det var hennes mormor som låg där) samt hur man ens kan överväga att prova på fletching (känns inte riktigt rumsrent att beskriva vad fletching innebär på ett public place som detta, men kan säga att det var något Sophia fick höra om på sexologkursen hon gick i somras).

Ja, det var väldigt trevlig alltså:) Latten med chokladsmak var ju inte heller helt fel.

Peace!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Veckans Citat


Läste dagens DN (söndag) och fastnade för några av veckans citat som jag tyckte var extra....intressanta. ;)



Stefan Holm
, höjdhoppare, förklarar att han tävlar endast för att vinna:
Jag kan inte hålla på för att det är roligt, så kul är det faktiskt inte.

You go Stefan!! Inspirationskälla så det bara ryker om det. Känner mig helt upprymd och redo att ta mig an vad framtiden har att erbjuda! Eller nej, så kul är det faktiskt inte.





Usain Bolt,
löpare, efter världsrekordet på 19,30 på 200 m:
Jag blev glad, men inte särskilt överraskad.

Jag tror aldrig att jag har upplevt en mer självgod människa, som ser det mer eller mindre som en självklarhet att han är bäst i världen. Det mest irriterande är ju att han är det också. Och nej, jag är inte alls bitter bara för att jag på samma tid går från datorn till bilen.






Kung Carl Gustaf
, på OS i Beijing:
Alla klagar över den dåliga luften men den har varit jättebra. Och det är öppna gator, det är space.

Kommentarer överflödiga.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

So..?




Jaha? That's it alltså? Jag fattar nada. Eller så är jag bara jävligt dum.


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tattoo?

Nu blev jag sådär sugen igen på att skaffa en tatuering...det går i vågor. Om jag nu skulle göra en, tänk om den blir ful? och jag blir tvungen att gå omkring med något som en gång i tiden kanske möjligtvis liknade en blomma? (eller vad det nu blir) Och tänk när jag blir gammal, jag kanske blir känd som Fanny, Pantertanten med den hemska tatueringen?
Eller inte. För vem säger egentligen att den kommer att bli hemsk?

Söta Sanna ritade ju några förslag på tattoos, G-klavar närmare bestämt...funderar på att ha en på fotvristen.












Gillar denna med, fast lite tråkigt kanske att ha en som någon annan redan har, men den är skitfin:





Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Raindrops are fallin' on my head

Det regnar ute. Jag vill åka till Sicilien. Eller så kan det ju sluta regna. Helst.


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

fortsättning

Ja, iallafall...efter en helt energitömmande dag innehållande lava, alkohol, änglar och försvunna saror så var det dags för utgång!!
Vi begav oss med bussen till Taormina (dock hade vi X antal möjligheter att få skjuts dit då det var många bilar innehållande desperata kåta killar som absolut bara skulle skjutsa oss och inget mer) Anyway...först hängde vi med några till baren Deja Vu där vi blev bjudna på drinkar av en kortis som hette Rino. Nice! (drinkarna alltså)
Efter ett tag drog vi vidare till La Giara..Rino trodde han var cool och kunde fixa in oss gratis typ. Men vi fick betala 7 euro, som sen blev 11 euro. You go Rino! Om vi hade kommit själva hade det blitt mycket bättre men whatever..han var väl lite rolig, fast jääävligt dryg=)

Väl därinne dansade vi och hade sjukt kul verkligen!! Vi träffade många trevliga människor faktiskt, bl a en kille som kunde Boten Anna på svenska - så jävla kul! Men det viktigaste av allt: Sara Ström (eller Saraa Mariia som hon alltid presenterade sig som haha) träffade sitt livs stora Kärlek med stort K. Nämligen DJ:en som inte var en DJ. Love was in the air kan jag lova! Iallafall från Sara Marias sida. Ett tvåsiffrigt antal gånger var hon uppe på podiet där DJ:n stod och snackade och tiggde kindpussar haha;P

Efter många timmars dansande och pratande, närmare bestämt kl 05.30 då klubben stängde, började vi gå mot taxistationen för att åka hem för några timmars välbehövlig sömn. Men som så många gånger under denna resa träffade vi på några asroliga och trevliga italienare, vi stod och snackade i säkert 40 min innan de frågade oss om vi ville hänga med och äta frukost. Vi började ju bli lite hungriga och hade visst behov av att fylla på med kalorier efter allt shejkande så vi hängde gärna på! Väl där på stället visade det sig att många som varit på La GIara brukade samlas för frukost. Sara och jag satte oss vid ett bord och skrattade mer eller mindre åt allt och alla. Sanna däremot var upptagen med sin nya italienska pojkvän Nico =P Så söta så:)
Sara blev erbjuden en ros av killen med en snowerkrake (inside joke) i näsan men sa att han kunde ge den till DJ:en som faktiskt satt där lite längre bort...No! Give it to the guy in purple skirt !!! Asgarv från mig. Sara Maria, det heter SHIRT, inte SKIRT hahahahahaha...etc.

Ja, efter många om och men kom vi iallafall hem och la oss i sängarna, trötta men överlyckliga, över att ha upplevt en av de roligaste kvällarna i våra 24-åriga liv..haha=D
Säger bara en sak: Cinderella, Cruella och Umbrella - simply the best.

HET 1


HET 2


HET 3





Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

SICILIEN

Jag älskar vecka 33 år 2008. Jag älskar Sicilien. Jag älskar Sara och Sanna - you're angels to me.

Det har varit en helt underbar vecka med både vila vid poolen och party party. Under veckan har vårt motto, av olika anledningar som ni kan fundera över själva, varit  "Party party, Farty farty !!" Och vi har två sånger som symboliserar Sicilien för oss, nämligen Just Dance med Lady Gaga (kul vi haft till den låten haha=) och Auld Lang Syne, versionen från Sex and the city - filmen. I just love it haha...=P

På fredagen hann vi bl.a. med att ta en tur till ETNA, den största aktiva vulkanen i Europa. (ja egentligen trodde vi att det var på torsdagen, ställde klockan på sjukt tidigt, gick till träffplatsen, väntade, väntade lite till, konstaterade sen att "helvete det är imorgon!!!!", gick hem och och la oss)
I alla fall, resan dit tog ca 1,5 timme. Jag och Sanna sov. Sara lyssnade med elefantöron på reseledaren Snygg-Mathias Lundkvist när han berättade om Etnas tidigare utbrott. Säkert intressant!
När vi kom fram till Etna-platån på 2000 m gick vi omkring i de ca 10 st souvenirbutikerna, alla med samma utbud, dock skulle ju alla besökas utifall att.
Efter det gick vi runt en krater och tittade, plockade lite lavastenar. Sedan gick vi (läs; lunkade flåsandes och svettandes) uppför en skitjobbig backe för att se den största kratern. Superfin utsikt!
13.15 fick vi skynda oss ner igen för att gruppen skulle träffas igen för hemfärd 13.25. Sara hade dock mest bråttom av alla för hon skulle införskaffa det mest värda hon kunde hitta, nämligen ett 70%-igt vin. Så hon sprang i förväg medan Sanna och Fanny gick i rask takt mot bussen.
Sanna och Fanny kom fram bara 5 minuter sena. Ingen Sara. 5 min gick. Ingen Sara. Fanny och Sanna blev lite smått stressade, och det blev även Snygg-Mathias. Bussen åkte ner till affärerna för att se om Seg-Sara låg där helt utslagen av vinet. Sanna sprang ut och in i alla affärer. Ingen Sara. Och varken Sanna eller Fanny kunde komma fram till Saras mobil. Till slut provade Snygg-Mathias att ringa och denna gång gick det fram. Det visade sig att Alkis-Sara stod vid träffplatsen i alla fall. Bussen åkte upp. Och där stod Sara. Men också 2 turister till som Snygg-Mathias glömt! OOOoopps!!!! Inte pinsamt alls (nä det blev det faktiskt inte för Snygg-Mathias låtsades som ingenting)
"Kan ni inte klockan?!" "Eller hur!" "Ja, precis!" var kommentarer som Alkis-Sara och de andra två fick ta emot. Även bitterfittorna (ja seriöst, de hette så)  längst bak gick till anfall ("ni är TIO minuter för sena, hela min DAG är FÖRSTÖRD!!")
Ja som tur var, slutet gott, allting gott. Förutom för bitterfittorna.
Sara fick sitt 70%-iga vin som kommer räcka i en livstid (får vi hoppas). Tilläggas bör att det Fanny köpte var en ängel med guldvingar. Speglar personligheterna kanske?



FORTSÄTTNING FÖLJER...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

!!!

Fan va kul det ska bli att åka med mina babes!!
Har nu varit och köpt nudlar och pulversoppa på Maxi så att vi säkert överlever veckan=)
Snart bär det av till Sanna för ett fåtal timmar sömn, sen påbörjas resan till Sicilien!

Ha en bra vecka här hemma!!
1000 kramar

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sicilien Baby!

MOahaaaa, på tisdag drar jag, Sanna och Sara till Sicilien!!!!!!!!!!!!!! Ska bli sjuuukt kul!!!! =D=D=D=D
Måste fixa det sista imorgon, sen på kvällen åker vi till Sanna och sover över där..vid tre-halv fyra bär det av tack vare att Sannas pappa kunde skjutsa!! Väldigt snällt. Annars hade vi fått tagit sista flygbussen imorgon kväll och sitta på Arlanda heeela natten. Planet går 06.55 om allt funkar som det ska.
Sen är vi borta en vecka, kommer hem nästa tisdag.

Vi ska:
Sola
Bada
Dricka
Fisa
Äta (medhavda nudlar och varma koppen)
Shoppa
Festa
Sola lite till
BADA
Samla på lavastenar från vulkanen Etna

Ska bli skönt o komma bort lite från regnet som härjar o har sig här i gamla Vässan =)

See Ya!!

Kram Fanny

P.S Sicilien BABY..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

...



Hur tar man upp trådarna från ett gammalt liv?
Hur fortsätter man, när man i sitt hjärta börjar förstå, att det inte finns någon återvändo?
Ska man då fortsätta?



Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

???

HUr vet man att det man känner verkligen är det man känner och inte nåt som man skulle vilja att man känner? Hur kan man gå från att på den ena dagen verkligen känna något och inte vilja skiljas för att ett par dagar senare nästan inte bry sig? Är jag schitzo? Eller är det bara så det går till när känslor förändras fast man fortfarande älskar någon?

Asså ja, jag blir så jävla trött på mig själv ibland, och jag räknar by the way inte med att någon ska ha några svar. Jag får väl lista ut det all by myself helt enkelt. Imorgon kommer jag säkert känna något annat.

Det bästa vore ju om jag bara kunde fortsätta att sticka min halsduk.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Att sy en halsduk

För ett par veckor sen när jag och johanna var på maxi och skulle köpa tonfisk till henne (3 för 35:-, skitbra!) råkade vi gå förbi en hylla med garn...och som ur en blixt från en klar himmel får jag för mig att jag ska sy en halsduk. Som alla utom jag vet, heter det att man stickar en halsduk, vilket Johanna tyckte det var roligt att påminna mig om:)

Så idag har jag verkligen tagit tag i saken och börjat sticka min halsduk. Den är nu ungefär lite över en halvmeter lång och är faktiskt riktigt fin!! Tur att jag har mamma dock som har fått vara räddare i nöden X antal gånger när maskor gått upp etc.

Johanna och jag började egentligen på halsdukarna igår kväll men min blev alldeles för fet så jag drog upp allt och började om idag! En rolig kväll för övrigt med god kladdkaka som J hade bakat:) Du är the best sweetie<3

Imorgon blir det jobb 12-20, sen bär det direkt av till Sara för middag och planering av resan till...*trumvirvel*... SICILIEN =D
Ska verkligen bli askul att åka Sanie and Sarah;P Umgås med mafiosorna en hel vecka passar mig utmärkt..=)

Nä nu ska jag fortsätta på min stickning...

Ha det nice!
Peace

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Party party ya'll

I måndags vart det party hos Elin!!! Det var verkligen hur kul som helst!! Det var typ jag, andreas, johanna o kanske två till som inte var simmare..;P Men det var lugnt, de var trevliga och mobbade inte ut oss:) Förutom en gång under ölspelet när vi skulle gå varvet runt och alla skulle säga ett klädmärke för simkläder...haha;P

Lite pics: (snott från johanna...:)

























Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

I'm back.

Jag har nu haft min välbehövliga paus i bloggandet och är nu redo att börja skriva igen! Ny era - ny blogg. Ni kommer få läsa om vad som händer och inte händer, vad som ska hända och vad som har hänt.

Att jag sedan räknar med att ha en topp på kanske två läsare hör ju inte hit. Egentligen.

Enjoy!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()